Birce Akalay, Nejat İşler'in İnanç Konukçu'ya yumruğu hakkında ilk kez konuştu

Birce Akalay, Nejat İşler'in İnanç Konukçu'ya yumruğu hakkında ilk kez konuştu

Ünlü oyuncu Birce Akalay, Nejat İşler'in İnanç Konukçu'ya attığı öne sürülen yumruk ile ilgili ilk kez konuştu.

Nejat İşler'in bir gece kulübünde Birce Akalay'la eğlendiği sırada yanına eski rol arkadaşı İnanç Konukçu'nun geldiği ve İşler'in Konukçu'ya yumruk attığı iddia edilmişti.

Söz konusu olay hakkında "abimdir döver" tarzı yanıt verdiği öne sürülen İnanç Konukçu, böyle bir açıklamasının olmadığını ve böyle bir olayın yaşanmadığını katıldığı Vole programında Onur Tuğrul'a anlatmıştı.

Ancak kafaları karıştıran bir açıklama ise son olarak Birce Akalay'dan geldi.

NEJAT İŞLER, İNANÇ KONUKÇU'YU YUMRUKLADI MI?

Alkolün etkisiyle İnanç Konukçu’yu tanıyamayan Nejat İşler, eski rol arkadaşına yumruk attı. Olay sadece bununla da bitmemiş iddiaya göre çıkan arbedede Birce Akalay da başını sert şekilde duvara çarpmıştı.

"CİDDİYE ALINABİLECEK BİR DURUM DEĞİL"

Birce Akalay, Nejat İşler ile İnanç Konukçu'nun kavga ettiği geceyle ilgili ilk kez konuştu. Akalay, "İki insan arasında öyle şeyler olabilir. Ben neden aynı ortamda olduğum için manşette yer aldım bilmiyorum. Konu bazen A iken Z oluyor ya sizde biliyorsunuz bu çok ciddiye alınabilecek bir durum değil" dedi.

birce-akalay-yasi.webp

BİRCE AKALAY KİMDİR?

19 Haziran 1984’te İstanbul’da doğdu. 2003’te Pera Güzel Sanatlar Lisesi Tiyatro bölümünde lise eğitimini tamamladı. Aynı sene İstanbul Üniversitesi Tiyatro Eleştirmenliği ve Dramaturji Bölümüne girdi fakat Haliç Üniversitesi Konservatuar Tiyatro Bölümü’ne geçip buradan mezun oldu. 2004 Türkiye Güzelik yarışmasında üçüncü olduktan sonra Avrupa Güzelik Yarışması'da Türkiye'yi temsil etti ve yarı finale çıktı.

Bundan sonra ise 2004-2007 yılları arasında spor spikerliği yaptı ve spor programları hazırlayıp sundu. 2007’de oyunculuk kariyerine ufak rollerle başlayan oyuncu, asıl çıkışını Yer Gök Aşk adlı dizide Havva karakteriyle yaptı.

Murat Ünalmış ile başrolleri paylaşan Akalay, Ünalmış'la 2011 yılında evlenip 1,5 yıl sonra boşandı. 2013 yılında Adnan Menderes'in hayatını konu alan "Ben Onu Çok Sevdim" dizisinde Türkiye’nin Opera Sanatçısını canlandırdı.

Sevilen dizi "Küçük Ağa"da Sinem karakterini canlandırdı. Bu dizide başrolü paylaştığı Sarp Levendoğlu ile 1 Ağustos 2014 tarihinde evlendi. ATV'de yayınlanan olan Evli ve Öfkeli adlı dizide dört başrolden birini üstlendi. Akalay ayrıca Nefes:Vatan Sağolsun, Sizi Seviyorum, Deliormanlı gibi sinema filmlerinde rol aldı. 2016’da başlayan Hayat Bazen Tatlıdır adlı dizide başrolde yer aldı.