Brad Pitt'i blokladı

Brad Pitt'i blokladı

Angelina Jolie’nin, boşanmak üzere olduğu eşi Brad Pitt’in telefonunu engellediği iddia edildi.

Geçen hafta eşine boşanma davası açan Angelina Jolie’nin, Brad Pitt’le herhangi bir iletişim kurmak istemediği öne sürüldü.

Us Weekly’nin iddiasına göre, bu seçiminden dolayı 41 yaşındaki aktris, Brad Pitt’ten gelen mesajların yanı sıra eşinin telefonunu da engelledi.

"BRAD PITT AĞLIYOR"

52 yaşındaki aktörün boşanmadan dolayı harap olduğu iddia edilirken, üzüntüden ağladığı, eşinin bunu nasıl yaptığına inanamadığı söylentileri de ortaya atıldı.  

"AVUKATI BİLE YOKTU"

Gazeteye konuşan bir kaynak, “Angelina, pazartesi günü mahkemenin kapanmasına birkaç dakika kala boşanma dilekçesini verdi. O sırada Brad’in avukatı filan yoktu” dedi.

"BRAD PITT MAHVOLDU"

“Angelina, geçmişte eşini boşanmayla tehdit etmişti, ama Brad bunu şimdi yapabileceğini düşünmedi. Mahvolmuş durumda, perişan halde. Şu anda sadece çocuklarının olabildiğince iyi olmaları için bir şeyler yapmaya odaklandı” şeklinde konuştu.

Brad Pitt’in, boşanmanın bu kadar aleni bir hale gelmesinden rahatsızlık duyduğu öne sürülürken, halen Angelina Jolie’yi sevdiği ve evliliklerini kurtarmak için mücadele etmeyi tercih edeceği iddia edildi.

"EVLİLİĞİNİ KURTARMAK İSTİYOR"

Çifte yakın bir kaynak, “Brad, evliliğini kurtarmak için ne gerekiyorsa yapmayı istiyor. Çocuklarını korumak istedi. Bu işin bu kadar aleni konuşulmasını hiç istemedi” dedi.

GEREKÇE ŞİDDETLİ GEÇİMSİZLİK

Angelina Jolie, iki yılını evli olarak geçirmek üzere 12 yıldır birlikte olduğu Brad Pitt’ten ”şiddetli geçimsizlik” gerekçesiyle ayrılmak istedi.

Oscar’lı aktrisin, Brad Pitt’in Maddox (15), Pax (12), Zahara (11), Shiloh (10), ikizler Knox ve Vivienne (8) olmak üzere altı çocuğuna kötü muamelede bulunduğu iddiasını da boşanma gerekçesi olarak öne sürdüğü öğrenildi.

POLİS SORUŞTURMA AÇTI

Los Angeles Polis Departmanı ve Los Angeles Çocuk ve Aile Departmanı tarafından fiziksel ve sözel şiddet iddiasıyla Brad Pitt’e soruşturma açıldı.

Boşanma kararından bir hafta önce bir uçuş esnasında Brad Pitt’in Maddox’a şiddet uyguladığı iddiası üzerine soruşturmaya FBI’ın da katıldığı öğrenildi.

VELAYETİ JOLIE İSTİYOR

Altı çocuğunun da velayetinin kendisine verilmesini isteyen Jolie, Pitt için görüş hakkı verilmesini de talep etti.

BRAD PITT: ÇOK ÜZGÜNÜM

Boşanma kararı sonrası People’a konuşan Brad Pitt, “Bu durumdan dolayı çok üzgünüm ama şu anda en önemli şey çocuklarımızın iyi olması” demişti.