
Bu da Hande Erçel'in ekonomik kriz tatili: Sadece 2 milyon TL...
Oyuncu Kerem Bursin ile yollarını ayıran Hande Erçel'in bir haftalık mavi tur için dudak uçuklatan bir rakam ödediği belirtildi.
Yaklaşık bir yıldır ekranlardan uzak kalan ünlü oyuncu Hande Erçel, geçtiğimiz aylarda tatil sezonunu açmıştı.
Instagram'da 28 milyonu aşkın takipçisi olan ünlü oyuncu, bikinili pozlarıyla da adından sıkça söz ettirmişti.
10 BİN TL'LİK BİKİNİ
Hande Erçel, çıktığı tatilden taş detaylı 10 bin TL'lik siyah bikinisiyle çekilen pozlarını da takipçilerinin beğenisine sunmayı ihmal etmemişti. Fit haliyle ve düzgün fiziğiyle dikkat çeken Hande Erçel'in paylaşımları bir saat içinde bir milyondan fazla beğeni almıştı.
İZMİR ÇEŞME'DE OBJEKTİFLERE YAKALANDI
Hande Erçel, kendisinden iki yaş büyük ablası Gamze Erçel, yeğeni Mavi, meslektaşı ve yakın arkadaşı Şükran Ovalı ile İzmir Çeşme'de objektiflere yansıdı. Siyah bikini ve şapkası ile deniz kenarında yeğeni ile oynayan Erçel, keyifli halleri ile dikkat çekmişti. Gün boyu yeğeniyle ilgilenen Erçel, denize girmeden akşama doğru beach'ten ayrılmıştı.
15 KİŞİYLE 2 MİLYON TL'LİK TATİL
Yazın son günlerini değerlendirmek isteyen Hande Erçel'in, ailesi ve arkadaşları için tekne kiraladığı öğrenildi. Başta ablası Gamze Erçel ve Aralık 2019'da dünyaya gelen yeğeni Mavi olmak üzere ailesi ve arkadaşlarından oluşan 15'den fazla kişiyi tatile çıkardı. Oyuncunun, bir haftalık mavi tur için 30 metrelik lüks motoryata yaklaşık iki milyon TL ödediği ortaya çıktı.
Oyunculuk kariyerinin yanı sıra özel hayatıyla da sıkça konuşulan Erçel; Göcek, Fethiye ve Bodrum'daki koyları gezerek, yeni sezon öncesi stres attı. Dört gün teknede kalan oyuncu, yeni proje görüşmesi için İstanbul'a dönerken, ailesinin ve dostlarının tatiline devam ettiği öğrenildi. Güzel oyuncu, tekne tatilinde yeğeniyle bol bol fotoğraf çektirdi.