Bülent Ersoy zehir zemberek sözlerle ayrıldı

Bülent Ersoy zehir zemberek sözlerle ayrıldı

Bülent Ersoy'dan zehir zemberek açıklama geldi. Diva, Dünya Güzellerim Masada programından ayrıldığını duyurdu.

Bülent Ersoy, Banu Alkan ve Safiye Soyman ile birlikte Youtube'da yaptığı programla ilgili zehir zemberek ifadeler kullandı.

TANITIMDA ADI OLMAYINCA KÜPLERE BİNDİ

Diva, yorumculuk yaptığı Dünya Güzellerim Masada programından ayrıldığını açıkladı. Projeden bir ay önce kendi isteğiyle ayrıldığını söyleyen Ersoy, yeni bölüm tanıtımında adının olmasına tepki gösterdi.

Uzunca bir zamandır Safiye Soyman ve Banu Alkan ile Dünya Güzellerim Masada programında yorumculuk yapan Bülent Ersoy, programda sansasyonel açıklamalarda bulunmuş, son olarak Zeki Müren hakkındaki yorumları nedeniyle tepki çekmişti.

DÜNYA GÜZELLERİM MASADA'DAN AYRIDI

Programdan bir ay önce kendi isteğiyle ayrıldığını söyleyen Ersoy, "Muhterem takipçilerim Dünya Güzellerim Masada adlı YouTube programı ile kendi insiyatifimle 1 ay önce ilişiğimi kesmiş bulunmaktayım. Bütün bu gerçeklerin bilinmesine rağmen bugün yayınlanan bölümde benim adım ve sayfa etiketim sanki ben hala bu programdaymış gibi yazılmış ve bu etik olmayan davranışta eminim en kısa zamanda ilgililerce dikkate alınıp düzeltilecektir" ifadelerini kullandı.