Bülent Ersoy'un paylaştığı fotoğraf gündem konusu oldu!

Bülent Ersoy'un paylaştığı fotoğraf gündem konusu oldu!

Son dönemde sosyal medyayı aktif kullanan Bülent Ersoy'un son paylaşımında yüzündeki değişim dikkatlerden kaçmadı.

Estetik söylentilerinin ardından gerçek kısa sürede ortaya çıktı ve Ersoy'un uygulamanın filtresini kullandığı bildirildi.

"ÇOK YÜKLÜ BİR BAĞIŞI KAYBETTİLER"
Ersoy geçtiğimiz aylarda Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği'ne (ÇYDD) yapacağı bağış ile gündeme gelmişti. Ünlü sanatçı, Nişantaşı'ndaki bir mağazadan iki kürk satın almış ve gazetecilere toplam değeri 2.5 milyon lirayı bulan yirmi iki kürkünü Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği'ne (ÇYDD) bağışlayacağını açıklamıştı. Ancak Diva, dernek yönetiminden hiç beklemediği bir karşılıkla karşılaşmıştı.  

 
Dernek, Ersoy'un kürk bağışını kabul etmeyeceklerini, "ÇYDD, tüzüğü gereği doğa, çevre ve canlı haklarına saygılı olmayı ilke edinmiştir. Bu nedenle hayvanların yaşam hakları ihlal edilerek elde edilen ürünler ve bunların bedelleri üzerinden yapılacak bir bağışı kabul etmemiz söz konusu değildir" diyerek açıklamıştı.Bunun üzerine açıklama yapan Bülent Ersoy, ÇYDD'yi vasiyetnamesinden çıkarttığını dile getirmiş ve "ÇYDD'nin tüzüğü gereği Atatürk'e uygun yaşadıklarını belirtiyorlar. Atamız da kürk giyiyordu. Ben Atatürk'ümle gurur duyuyorum. En büyük üzüntüm; Ona şarkı okuyamamak. Ben eğitime çok önem veririm. Onlar kız çocuklarını okutuyorlar diye bağışlamak istedim. Vasiyetimi değiştirdim zaten Mehmetçik Vakfı'na ve başka bir eğitim kurumuna daha bağış yaptım. Onlar bence ilgi çekmek için reddettiler. Bir daha da konuşmam. Telefonlarını da açmam. Çok yüklü bir bağışı kaybettiler" dedi.