Burak Sergen'in soyad davasında yeni gelişme

Burak Sergen'in soyad davasında yeni gelişme

Koronavirüse yakalanan ve tedavisine yoğun bakımda devam edilen Sadakatsiz dizisinin başarılı oyuncusu Burak Sergen, eski eşi Işıl Sergen'in kendi soyadını kullanmaması için dava açtığı biliniyordu.

Koronavirüse yakalanan ve tedavisine yoğun bakımda devam edilen Sadakatsiz dizisinin başarılı oyuncusu Burak Sergen, eski eşi Işıl Sergen'in kendi soyadını kullanmaması için dava açmıştı. Usta oyuncunun tanık olarak dinlenen arkadaşı, oyuncunun sağlık durumuyla ilgili de bilgi verdi.

SOYAD DAVASI
Sabah Gazetesi'nden Deniz Yusufoğlu'nun haberine göre; Sergen, "Aramızda husumet oluştu. Soyadımı kullanması, özel ve sosyal hayatımda soruna yol açacaktır." diyerek Aile Mahkemesi'ne başvurup dava açmıştı. Gizlilik kararı aldırılan dava görülmeye devam etti.


Aile Mahkemesi'nde bugün basına kapalı olarak görülen davada, Burak Sergen'in yakın dostu tanık sıfatıyla dinlendi. Ünlü oyuncunun neden soyadını kullanmak istemediğini mahkeme huzurunda tekrarlayan tanık, çıkışta, koronavirüsle mücadele eden ve tedavisi yoğun bakımda devam eden Burak Sergen'in sağlık durumuna ilişkin açıklamada bulundu.

SAĞLIK DURUMUNU AKTARDI
İsmini paylaşmak istemeyen tanık, ünlü oyuncunun tedavisinin yoğum bakımda sürdüğünü, durumunun ciddiyetini koruduğunu ancak olumsuz bir durum gerçekleşmediğini aktardı. Yakın dostu, ayrıca Burak Sergen'in tedavi sürecinde çok sıkıldığını, bunaldığını ve bu nedenle doktorların ünlü oyuncuyu entübe edip etmemekte kararsız kaldıklarını dile getirdi.