Çağatay Akman'dan eski sevgilisine şiddet!

Çağatay Akman'dan eski sevgilisine şiddet!

2016 yılında yayınladığı ‘Gece Gölgenin Rahatına Bak’ şarkısı ile tanınan şarkıcı Çağatay Akman, Öykü Uslu isimli kadını taciz etmişti. Uslu’nun kapısına dayanan Akman, şikayet üzerine karakola ifade vermeye gittiği öğrenildi.

Şarkıcı Çağatay Akman, eski sevgilisi Öykü Uslu’nun kapısına dayanarak Uslu’yu taciz etti. Akman, apartmanın önünde aşağıya inmesi için Uslu’ya bağırıp çağırmaya başladı. Bunun üzerine genç kadın aşağıya inerken, tartışmanın alevlenmesiyle Akman ve yanında bulunan arkadaşları Öykü Uslu’yu darp etti. Şiddet gören Uslu, olay sonrası Karaköy Polis Merkezi’ne şikayette bulundu. Polis ekipleri, Çağatay Akman’ı gözaltına alıp ifadesi alınmak üzere Karaköy Polis Merkezi’ne götürdü.

 

616x321-oyuncu-oyku-uslu-eski-sevgilisi-sarkici-cagatay-akman-tarafindan-darp-edildi-1627162040496.jpeg


 
Karakol önünde ise Akman’ın arkadaşları, görüntü alınmaması için basın mensuplarını tehdit edip üzerlerine saldırdı. Şarkıcının arkadaşları bu sırada Hürriyet gazetesi muhabiri Sayit Durmaz’ın fotoğraf makinesi ve objektifini de kırıp, tv100 muhabiri İsmail Şen’e saldırı girişiminde bulundular. Oyuncu Öykü Uslu polis karakolundan ifadesi alındıktan sonra sabah 05.30’da karakoldan hızlıca çıkarak kendisini bekleyen taksiye binip, evine geçti. 22 yaşındaki ünlü şarkıcı Çağatay Akman ise götürüldüğü Karaköy Polis Merkezi’nde ifade vermeye devam etti.