Çapkın oyuncu 3 arkadaşı birbirine düşürdü!

Çapkın oyuncu 3 arkadaşı birbirine düşürdü!

Rıza Kocaoğlu’nun aşk konusunda hiç kuralı yok. Oyuncunun son sevgilisi Zeynep Bastık, Rıza Kocaoğlu’nun eski iki sevgilisi Begüm Birgören ve Hande Subaşı’nın arkadaşı

'Hakkım yok seni sevmeye, çünkü sen arkadaşımın aşkısın' kuralı tarih oldu! Rıza Kocaoğlu'nun, son sevgilisi Zeynep Bastık ile ilişkisi tam bir skandal. 

Çünkü Zeynep Bastık, Rıza Kocaoğlu'nun eski sevgilileri olan Begüm Birgören ve Hande Subaşı ile çok yakın arkadaş.

İKİ OYUNCU DA YIKILDI

Rıza Kocaoğlu, geçten ay Begüm Birgören'le, geçen yaz ise Hande Subaşı ile birlikteydi. İlişkiyi öğrenen Begüm Birgören'in şoke olduğu öğrenildi.

Hande Subaşı'nın ise bu durum karşısında yıkıldığı söyleniyor. 

Rıza Kocaoğlu ve Hande Subaşı 2016 yılının yaz aylarında aşk yaşamaya başlamış ve objektiflere sahilde öpüşürken yakalanmışlardı.

Tanıştıktan kısa bir süre sonra aynı eve çıkma kararı alan sevgililer Hande Subaşı ve Rıza Kocaoğlu'nun aşkı kısa sürdü. İkilinin aşkı hafızalarımızda yaz aşkı olarak yer edindi.

Rıza Kocaoğlu ve Begüm Birgören ise 2017 yılının eylül ayında aşk yaşamaya başladı. İkili bir süre sonra ayrıldı.Rıza Kocaoğlu 2018 şubat ayında da Zeynep Bastık ile aşk yaşamaya başladı.

Rıza Kocaoğlu, arkadaşları ile gittiği Nişantaşı Carbon Bar’da sahnede Zeynep Bastık’ı görünce çok beğenmiş. Fırsatını bulup tanışmış. Rıza Kocaoğlu, sevgilisinden 13 yaş büyük.

Öte yandan çift geçen akşam birlikte görüntülendi ve Rıza Kocaoğlu sevgilisini öpmelere doyamadı.