Cem Yılmaz ayrıldık demişti oysa ki..

Cem Yılmaz ayrıldık demişti oysa ki..

Komedyen Cem Yılmaz, muhabirlerin "Serenay Sarıkaya ile ayrıldınız mı?" sorusuna "Evet ayrıldık" cevabı verdi. Ancak iki ismin de Instagram'da birlikte çekildikleri fotoğrafları kaldırmamış olmaları kafaları karıştırdı.

İki haftadır sevgilisi Serenay Sarıkaya’dan ayrıldığı konuşulan Cem Yılmaz, dün öğle saatlerinde muhabirlerin “Ayrıldınız mı?” sorusuna “Evet ayrıldık” cevabını verdi. Ancak hem 47 yaşındaki komedyenin hem de 29 yaşındaki oyuncunun Instagram hesaplarındaki fotoğrafları kaldırmamaları dikkat çekti.

Yılmaz’ın 21 hafta önce Instagram hesabında Serenay Sarıkaya ile birlikte oldukları “Şehrin hayhuyundan uzakta, doğanın bize sunduğu falan filan. Satıp savıp başladık bakalım bir hayırlı olsununuzu alırız” notu ile paylaştığı fotoğraf hâlâ duruyor.

Aynı şekilde Serenay Sarıkaya’nın Instagram hesabında sevgilisiyle paylaştığı tatil fotoğrafını silmemesi dikkat çekti.

Öte yandan geçtiğimiz günlerde Bebek'te görüntülenen Serenay Sarıkaya, Cem Yılmaz’ın sekiz bölüm çekeceği ‘Erşan Kuneri’ dizisi için teklif almadığını belirtirken, “İkimizin de ayrı projeleri var. Teklif gelirse, neden olmasın?” demişti.