Cem Yılmaz, gizemli sevgilisiyle el ele yakalandı

Cem Yılmaz, gizemli sevgilisiyle el ele yakalandı

Ünlü komedyen Cem Yılmaz yeni sevgilisiyle ilk defa el ele görüntülendi.

Cem Yılmaz, yeni aşkıyla ilk kez sokakta dolaşırken kameralar tarafından görüntülendi. Ancak bir detay dikkatleri üzerine çekti.

Ünlü komedyen, yeni bir aşka yelken açmıştı. Kısa süre önce pilates ve yemek videolarıyla tanınan pilates eğitmeni ve sosyal medya fenomeni Necla Karahalil ile beraber olduğu öne sürülen Yılmaz, bu birlikteliği doğrulayacak adımlarla mesaj verdi.

ekran-goruntusu-2024-03-22-163753.png

SEVGİLİSİNİN MEMLEKETİNDE EL ELE 

Önce sosyal medya hesabından beğeniler ve yorumlarla bu iddiaları kuvvetlendiren Yılmaz, bu kez sevgilisinin memleketinde el ele görüntülendi.

İkilinin el ele ve Tekirdağ’da olmaları detayı dikkat çekerken, ilk kez bu şekilde görüntü vermeleri gündem oldu.

ekran-goruntusu-2024-03-22-163756.png

CEM YILMAZ VE NECLA KARAHALİL TEKİRDAĞ'DA

Cem Yılmaz, Necla Karahalil ile mutlu bir birlikteliğin kapılarını araladı. Ünlü komedyen, sevgilisinin memleketi olan Tekirdağ’da görüntülendi. Habertürk'ten Hakan Yağcı'nın haberine göre; ikili, el ele objektiflere yansıdı.

Necla Karahalil, ünlü komedyenin elinden tutup memleketini gezdirdi. Aşklarını gözler önüne seren ikilinin samimi halleri dikkat çekti.

cenaze.jpg

DAHA ÖNCE BİRLİKTE CENAZEYE KATILDILAR

Yılmaz, sevgilisi Necla Karahalil ile bir cenazede ilk defa yan yana görüntülenmişti. Komedyen, yakın arkadaşı Zafer Algöz’ün annesinin cenaze törenine Karahalil ile katılmıştı.

ekran-goruntusu-2024-03-22-163806.png

İkilinin aralarındaki yaş farkı çok konuşulmuş, gündemi bir süre meşgul etmişti. Ünlü komedyen 51 yaşında, sevgilisi Karahalil ise 37 yaşında.

NECLA KARAHALİL KİMDİR?

Sosyal medyadan sık sık tarif ve spor paylaşımlarında bulunan Necla Karahalil, 1987 Ağustos Tekirdağ doğumlu. İlkokul, ortaokul ve liseyi doğduğu şehirde okudu. Üniversitede Güzel Sanatlar Fakültesinde Grafik Tasarım Bölümünü bitirdi. Mezun olduktan sonra grafik tasarım ile tekstili birleştirerek koleksiyonlar hazırladı. Uzun yıllar İstanbul'da yaşadıktan sonra Tekirdağ'a geri döndü. Necla Karahalil bir süredir pilates eğitmenliği yapmakta ve sosyal medya üzerindeki bazı platformlarda içerik üretmektedir.