Cem Yılmaz, Serenay Sarıkaya paylaşımlarına alındı: "Salak olmak ayrıcalık"

Cem Yılmaz, Serenay Sarıkaya paylaşımlarına alındı: "Salak olmak ayrıcalık"

Cem Yılmaz eski sevgilisi Serenay Sarıkaya'ya gönderme yaptığı öne sürülen paylaşımlarla ilgili yorum yapanlar hakkında sert konuştu.

Eski sevgilisi Serenay Sarıkaya'ya gönderme yaptığı iddia edilen ünlü komedyen Cem Yılmaz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlara yorum yapanlarla ilgili ağır konuştu.

dun-gece-ny-ta-firtina-vardi-bu-zyq-qu6w.webp

Sarıkaya'yla geçtiğimiz yıllarda aşk yaşayan Yılmaz'ın, sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflarla eski sevgilisi Sarıkaya'nın göğüslerine gönderme yaptığı öne sürülmüştü.

SERENAY SARIKAYA'NIN GÖĞÜSLERİ GÜNDEMDEN DÜŞMÜYOR

Serenay Sarıkaya'nın dekolteli elbisesine ayrık gözleriyle tanınan İngiliz komedyen Marty Feldman'ın fotoğrafıyla gönderme yapan Cem Yılmaz'a Sarıkaya'nın cevabı ise şaşı pozunu paylaşmak oldu. 

ekran-resmi-2024-04-17-12-eg5l.webp

Son olarak ısırılmış Acıbadem kurabiyesi paylaşan Yılmaz'ın bu paylaşımı da gönderme olarak görülünce ünlü komedyen sosyal medya hesabından takipçilerine ateş püskürdü.

"KENDİNİ KOMİK ZANNEDEN BİR İKİ GERİ ZEKALI KENDİNE EĞLENCE BULMUŞ"

Yılmaz, kendisine yönelik eleştirilere X hesabından yaptığı paylaşımla cevap verdi. Komedyen, "Sosyal medyada kendini komik zanneden bir iki geri zekalı yine kendine bir eğlence bulmuş. Nedense benimle bulmuş. Gerçekten salak olmak çok büyük bir ayrıcalık, tadını çıkarın. İlgilenmeyeceğim, bu sizin hayatınız, benim işim var." dedi. 

ekran-goruntusu-2024-04-22-163915.jpg