Ceyda Düvenci linç edildi

Ceyda Düvenci linç edildi

Bülent Şakrak'tan boşanan ve bir süre gündem olan Ceyda Düvenci, programına konuk olan usta oyuncu Nazan Kesal'a "Umarım bu dizide en az kalırsın da kapı kapı gezmek zorunda kalmazsın" deyince ortalık karıştı.

Ceyda Düvenci'nin programına katılan usta oyuncu Nazan Kesal'a "Umarım bu dizide en az kalırsın da kapı kapı gezmek zorunda kalmazsın" demesi büyük tepki topladı. Düvenci'ye sosyal medyadan linç mesajları yağdı.

ekran-goruntusu-2024-03-08-165035.png

DÜVENCİ'YE TEPKİ YAĞDI

Star TV ekranlarında yayımlanan Sakla Beni dizisinde rol alan Ceyda Düvenci, NTV'de yayınlanan Bambaşka Sohbetler isimli programında usta oyuncu Nazan Kesal'ı konuk etti. Yan Oda dizisiyle ekrana dönmeye hazırlanan Kesal'a gaf yapan Düvenci, tepki çekti.

9 Mart Cumartesi günü ilk bölümüyle ekrana gelecek olan Yan Oda dizisinin kadrosuna dahil olan usta oyuncu, yeni projesinden bahsederken "Yan Oda dizisinde yaşımın çok üstünde birini oynayacağım. Çok farklı bir karakter. Birbirine hiç benzemeyen iki ailenin aynı evin içinde yaşaması. Güzel bir iş, güzel bir senaryo" dedi.

ekran-goruntusu-2024-03-08-165041.png

"KAPI KAPI GEZMEK ZORUNDA KALMAZSIN"

Ceyda Düvenci ise Kesal'a "Topuzunla bir sürü işte seni görmek istiyorum. Topuzunu da seni de çok seviyorum. Ama umarım topuzunla en az dört sene bu dizide kalırsın da kapı kapı gezmek zorunda kalmazsın" diye karşılık verdi.

Düvenci sözlerinin ardından çok rahatsız olduğu görülen Nazan Kesal ise "Kapı kapı gezmiyoruz bence. Çok ilginç karakterler ve roller geliyor yapımcılardan. Burada önemli seyirciyle buluşabilmesi. Yolumuz açık olsun" dedi. 

Düvenci'nin sözleri kısa sürede sosyal medyada gündem oldu. Pek çok kişi bu sözleri kötü niyetli ve saygısızca bulduğunu söyledi. 

NAZAN KESAL KİMDİR?

 

Nazan Kırılmış Kesal, 28 Mart 1969’da Köprübaşı, Manisa’da doğdu. Salihli Ticaret Lisesinden mezun oldu. İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro – Oyunculuk bölümünden 1991 yılında mezun oldu. Daha sonra ise Beykent Üniversitesi Sinema TV bölümünde yüksek lisans yaptı. Diyarbakır Devlet Tiyatrosu’nda oyuncu ve yönetmen olarak görev yaptı. 2004’de Bursa Devlet Tiyarosu’na atandı. Daha sonra ise Ankara Sanatevi Tiyatrosu, Tiyatro Ayna, Tiyatro İstanbul, Diyarbakır Sanat Merkezi gibi özel topluluklarda çalıştı. 18 Aralık 2005’te oyuncu, yazar Ercan Kesal ile evlendi. Poyraz adında bir oğulları vardır. 1992’den bu yana onlarca tiyatro oyununda, TV dizisinde ve sinema filminde rol aldı. İklimler, Saç, Daire, Toz Bezi gibi yapımlardaki performansları ile ödül ve adaylıklara layık görüldü.