Ceyda Düvenci'yle boşanan Bülent Şakrak'tan 'evlilik' itirafı

Ceyda Düvenci'yle boşanan Bülent Şakrak'tan 'evlilik' itirafı

Ceyda Düvenci ile 8 yıllık evliliğini noktalayan Bülent Şakrak, evlilik ile ilgili dikkat çeken bir itirafta bulundu.

Ceyda Düvenci ile tek celsede boşanan Bülent Şakrak, evlilik hakkında bir itirafta bulundu. 

Ünlü çift, 10 Temmuz'da 8 yıllık evliliklerini İzmir Ödemiş Adliyesi'nde 15 dakikalık duruşmada anlaşmalı olarak sona erdirdi.

ekran-goruntusu-2024-02-07-234816.png

Şakrak, "Her şey yolunda. Ölüm var, doğum var, boşanma var... Hayatın içinde hepsi var. Çocuklar iyi, Ceyda iyi, biz iyiyiz. Herkesin keyfi yerinde" diyerek boşanma sonrası hislerini paylaşmıştı.

EVLİLİK DÜŞÜNMÜYOR

Ünlü oyuncu bu kez de "Evlilik düşünüyor musunuz?" sorusuna yanıt verdi. Şakrak, "Ben böyle şeyler düşünmüyorum şu an. Hayat öyle bir yerde değil. Bunlar konuşulası şeyler değildir" yanıtını verdi.

ekran-goruntusu-2024-02-07-234822.png

SEKTÖRDEN BİRİ İLE EVLENİR Mİ? 

Şakrak, "Sektörden biri ile evlenmek ister misiniz?" sorusu hakkında ise "Ben böyle ayrımcılık yapan bir insan değilim" ifadelerini kullandı.

BÜLENT ŞAKRAK KİMDİR?

Bülent Şakrak, 26 Ağustos 1977’de İstanbul’da dünyaya geldi. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü’nde eğitim aldı. 1996 yılında Kartal Sanat İşliği Tiyatrosu’nda gençlik ve çocuk oyunlarıyla tiyatroya adım attı. Daha sonra Müjdat Gezen Tiyatrosu’nda ve Yayla Sanat Merkezi Tiyatrosu çatısı altında sahneye çıktı. 2004 yılından itibaren Kent Oyuncuları kadrosunda yer aldı ve burada sahnelenen son dönem oyunlardan olan Ölümüne, 39 Basamak, Kumarbazın Seçimi, Inishmore’lu Yüzbaşı gibi eserlerde rol aldı.

ekran-goruntusu-2024-02-07-234829.png

Şakrak ayrıca televizyon programlarında sunuculuk ve çeşitli filmlerde dublaj sanatçılığı da yapmaktadır. 1998 yılından itibaren tiyatro oyunlarında rol alırken; 1995 yılından itibaren Bizim Aile, Pembe Patikler, Arka Sokaklar, Kurtlar Vadisi Pusu gibi dizilerde ve Halk Çocuğu, Süper Ajan K9, Kutsal Damacana 2: İtmen, Eyvah Eyvah, 72. Koğuş (2010), İksir: Dedemin Sırrı, Yapışık Kardeşler gibi sinema filmlerinde de yer aldı. En son Maviye Sürgün (2023) adlı tv yapımında seyirci karşısına çıkan Şakrak, yakın zamanda yönetmenliğini Erkan Kolçak Köstendil'in üstlendiği ve senaryosunu kendisinin yazdığı Tamirhane (2022) adlı film ile yeniden kamera önüne geçti.