Cinsiyet değiştiren Neslihan Doğrusöz, six pack ameliyatı oldu

Cinsiyet değiştiren Neslihan Doğrusöz, six pack ameliyatı oldu

Cinsiyet değiştiren ve Doruk adını alan Neslihan Doğrusöz, doktora başvurarak six pack ameliyatı oldu.

Moda yarışması ‘İşte Benim Stilim’ yarışmacısı olan Neslihan Doğrusöz, cinsiyet değiştirdikten sonra Doruk Doğrusöz olarak karşımıza çıktı.

ekran-goruntusu-2024-02-23-164841.png

Değişimi ve radikal kararıyla herkesi şok eden yarışmacı, ilişkileri ve açıklamalarıyla sık sık gündem oluyordu. Erkek bedenine kavuşan ve vücudunu daha da değiştirmek isteyen Doğrusöz, bu işi sporla yapamayınca six pack ameliyatı yaptırmak için kolları sıvadı.

ekran-goruntusu-2024-02-23-164847.png

ERKEK OLUNCA SIX PACK AMELİYATINA GİRDİ

Neslihan Doğrusöz, Doruk Doğrusöz olarak adını değiştirmiş ve cinsiyet değiştirme operasyonu geçirmişti. Doğrusöz, şimdi de six pack ameliyatıyla dikkatleri üzerinde topladı.

ekran-goruntusu-2024-02-23-164834.png

Eski yarışmacı spor yapmasına rağmen hayallerindeki gibi kusursuz six pack yapamayınca doktordan yardım istedi. Ameliyat öncesi paylaşım yapan Doğrusöz'ün son hali merak konusu oldu.

640xauto-5-6vxf.webp

NESLİHAN DOĞRUSÖZ (DORUK DOĞRUSÖZ) KİMDİR?

1987 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Neslihan Doğrusöz İşte Benim Stilim yarışma programının 7. sezonunda yarışmaya katılan isimler arasında yer aldı. İlginç tarzı, dövmeleri ve iddialı açıklamaları ile yarışmaya damga vurdu. Moda ile ilgilenen Neslihan Doğrusöz, moda sektöründe Marie Claire, Elle ve Vogue gibi önemli dergilerde yer almıştır. Günümüzde reklam çekimlerinde styling danışmanlığı yaparak iş hayatını sürdürmektedir. Son dönemde ise özellikle sosyal medya ve magazin dünyasında yer alan resimleri ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Neslihan Doğrusöz'ün boyu 1.70 cm'dir.