Çocuklara masallar Cem Yılmaz’dan

Çocuklara masallar Cem Yılmaz’dan

Prof. Dr. Selçuk Şirin tarafından hayata geçirilen ‘1 Milyon Kitap’ projesine komedyen Cem Yılmaz destek verdi. Yılmaz, farklı yaş grubundaki çocuklara kitap okudu.

Doğdukları andan itibaren çocukların kitaplarla buluşmasını amaçlayan ve Prof. Dr. Selçuk Şirin tarafından hayata geçirilen 1 Milyon Kitap projesi, çocuklara kitap okumanın önemini anlatmayı ve evinde kitap olmayan çocukları ilk kitaplarıyla buluşturmayı hedefliyor.

Proje kapsamında farklı yaş grubundaki çocuklara kitap okuyan Cem Yılmaz’ın 0 - 36 ay arası çocuklar için tasarlanan kitapları okuması, renkli ve eğlenceli anlara sahne oldu. Yılmaz, ‘Memleketimizde her yıl bir milyon üç yüz bin çocuk dünyaya geliyor ve bunların yalnızca üç yüz bini ilk üç yaşında kitapla ilişki kuruyor. Kitapla bu ilişkiyi kuramayan, kitaba ulaşamamış bir milyon kardeşimiz için bir şey yapmak güzel olmaz mı?” dedi.

1milyonkitap.com sitesinden bir kitap seti satın aldığınızda bir kitap seti de ücretsiz kitap talep eden bir aileye ücretsiz olarak gönderiliyor. Ayrıca site üzerinde havuza kitap atma seçeneği de bulunuyor. Sosyal bir girişim olarak siteden yapılan satışlardan herhangi bir kurum ya da kişi kar etmiyor.