Çukur Karaca kimdir? Ece Yaşar kimdir? Çukur Karaca Ece Yaşar kimdir?

Çukur Karaca kimdir? Ece Yaşar kimdir? Çukur Karaca Ece Yaşar kimdir?

1994 yılında Ankara'da doğan Ece Yaşar, şu sıralar final bölümü yaklaşan Çukur'da Karaca karakterine can veriyor. Peki ama Çukur'un Karaca'sı Ece Yaşar kimdir?

Show TV'de ekrana gelen ve final bölümünün yaklaştığı Çukur adlı dizide güzelliği ve oyunculuğuyla büyük beğeni toplayan dizinin Karaca'sı yani Ece Yaşar bugün yayımlanacak bölümle diziye veda edecek.

 

Bu veda haberi sonrası sosyal medyada Ece Yaşar çok konuşulanlar arasına girdi.

 

ece.jpg

 

ECE YAŞAR KİMDİR?

 

Ece Yaşar 1994 yılında Ankara ilinde dünyaya gelmiştir. 1.65 boyunda 53 kg ağırlığındaki oyuncu başak burcudur. Eğitimini Ankara Üniversitesi Dil Tarih-Coğrafya Fakültesi Oyunculuk alanında tamamlamıştır.

Oyunculuk alanında yeni olan Yaşar, Star TV ekranlarında yayınlanan dizi Kara Sevda dizisinde 'Eda' karakterini canlandırmıştır. Dizi de Deniz bebeğin bakıcısı rolünü üstlenen oyuncu ilk rolü ile büyük beğeni toplamıştır. Ece Yaşar, dizi dışında tiyatro ile de ilgilenmektedir. Hayvan Çiftliği adlı tiyatro oyununda rol almıştır. Oyuncu doğayı, yeşili, denizi ve atları çok sevmektedir. Ece Yaşar, oyunculuğun yanı sıra yönetmen asistanlığı ve reklamlarda seslendirmeler de yapmaktadır.