Dalkılıç uslanmıyor: İki kadınla birlikte yakalandı

Dalkılıç uslanmıyor: İki kadınla birlikte yakalandı

Murat Dalkılıç, önceki gece Bebek'te bulunan bir mekana iki genç kadınla katıldı.

Oyuncu Merve Boluğur ile popçu Murat Dalkılıç, 2015 yazında Adile Sultan Yalısı’nda gerçekleşen görkemli bir düğünle dünya evine girmişti. Çift, iki yıllık evliliklerini geçtiğimiz eylül ayında resmi olarak bitirdi. Murat Dalkılıç ile Merve Boluğur'un evliliğinin bitmesinin en büyük nedeni ise Murat Dalkılıç'ın Merve Boluğur'u esmer bir güzelle aldatması olarak gösterildi.

ÖZEL BİR PARTİYE KATILDI

Merve Boluğur‘u esmer bir kadınla aldatan şarkıcı Murat Dalkılıç, oyuncu Boluğur‘un olayı öğrenmesi sonucu evlilikleri sona ermişti. Yaşanan  bu olaydan ders çıkarmayan Murat Dalkılıç, önceki gece iki güzelle birlikte düzenlenen özel bir partiye katıldı.

“HANDE HANIM YANIMDA YOK”

Objektiflere görüntü veren Murat Dalkılıç, “Sürekli stüdyodayım. Yıldız Tilbe‘yle albüm çalışmaları var”dedi. Dalkılıç‘a oyuncu sevgilisi sorulduğunda ise: “Bugün Hande yanımda yok” ifadelerini kullandı.

GÜZELLERLE İLGİLİ SORUYU YANITSIZ BIRAKTI

Mekana önden giriş yapan iki güzel hakkındaki sorularını yanıtsız bırakan Murat Dalkılıç‘ın, tedirgin ve endişeli hali dikkatlerden kaçmadı. Bu görüntülere Dalkılıç‘ın sevgilisi Hande Erçel‘in ne diyeceği ise merak konusu.