Demet Akalın, Azerbaycanlı takipçisini kızdırdı

Demet Akalın, Azerbaycanlı takipçisini kızdırdı

Demet Akalın, ülkenin çeşitli yerlerinde meydana gelen yangınlardan sonra "Azerbeycan yangın uçağı gönderdi mi?" diyerek paylaşım yaptı.

Demet Akalın, ülkenin çeşitli yerlerde çıkan yangınlardan sonra yaptığı paylaşımda "Azerbeycan yangın uçağı gönderdi mi?" diye yazdı.

Azeri bir sosyal medya kullanıcısı ise Akalın'a "Önce ülkemin adını doğru yaz" diyerek tek tek yapılan yardımları sıraladı.

Ülkenin çeşitli bölgelerinde etkili olan yangınlardan dolayı birçok ilçede ciddi kayıplar meydana gelmeye başladı. Neredeyse ülkeyi etkisi altına alan yangınlar için sosyal medya hesabından paylaşım yapan Demet Akalın ise Azerbaycan'a sitem edince bir Azeri takipçisinden cevap gecikmedi.

"AZERBEYCAN UÇAK GÖNDERDİ Mİ?"

Sosyal medya hesaplarından sık sık yangın çıkan bölgelerle ilgili paylaşımlar yapan Demet Akalın, bir tweette "Azerbeycan yangın uçağı gönderdi mi? Marmaris çok kötü" dedi.

"ÖNCE ÜLKEMİN ADINI DOĞRU YAZIN"

Akalın'ın paylaşımına sinirlenen bir Azeri vatandaş ise "Önce ülkemin adını doğru yazın! Azerbaycan! Evet 18 helikopter 500 kişilik ekip, 1 yangın uçağı( elimizd? sadece 1 tane var) bütçeden de 3 milyon para ayırdık. Haberleri okursanız görürsünüz. Canımız da feda" ifadelerini kullandı.

İşte Demet Akalın'ın o paylaşımı ve takipçisinin yanıtı;

akalin.jpg