Deniz Çakır'dan Ahmet Hakan'a ağır gönderme

Deniz Çakır'dan Ahmet Hakan'a ağır gönderme

Oyuncu Deniz Çakır, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla isim vermeden gazeteci Ahmet Hakan'a ağır bir göndermede bulundu.

Hürriyet gazetesindeki köşesinden, Barış Atay'ı hedef alarak, Muharrem İnce ve Meral Akşener'e çağrıda bulunan ve “Lütfen bu adama haddini bildiriniz!” başlıklı bir yazı kaleme alan Ahmet Hakan’ın bu satırlarının üzerinden, neredeyse bir gün bile geçmeden oyuncu Barış Atay gözaltına alındı.

PAYLAŞIMI NEDENİYLE…

Madenci tekmeleyen Yusuf Yerkel'in özür mesajının ardından sosyal medya hesabı Twitter'dan “Hepiniz ağlayarak özür dileyeceksiniz. O gün geldiğinde; affedeni, acıyanı, yargılamaktan vazgeçeni de unutmayacağız! Yok öyle ‘torunlarla emeklilik, hepimiz kardeşiz, kavga istemiyoruz' falan. Her şey yeni başlıyor. Bu ülkeye, insanına yaptıklarınızın hesabını vereceksiniz” diye yazdığı için gözaltına alınan ve Fatih Vatan Caddesi üzerindeki Güvenlik Şube Müdürlüğü’ne götürülen Barış Atay’a bir destek de Ahmet Hakan’ı eleştiren paylaşımıyla oyuncu meslektaşı Deniz Çakır’dan geldi. Şimdilerde Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz adlı dizide izlediğimiz Deniz Çakır, insta hikaye kısmından isim vermeden Ahmet Hakan’ın yaptığı çıkışa değinerek şu sözleri paylaştı: “Yazık… Gazetecilik de, gazete köşeleri de bu her devrin adamlarına kaldı… Dillerine, kalemlerine vicdan diliyorum yine de…”