Didem Soydan efil efil rüzgarın altında çırılçıplak posta sarındı!

Didem Soydan efil efil rüzgarın altında çırılçıplak posta sarındı!

Ünlü model Didem Soydan cesur pozuyla yine sosyal medyada tozu dumana kattı.

Didem Soydan cesur pozuyla sosyal medyayı salladı. Soydan yine çok iddialı bir gönderiye imza attı. Her paylaşımı olay yaratan ve çok sayıda yorum alan ünlü manken şimdi de posta sarınıp uzandı.

ekran-goruntusu-2024-02-27-211357.png

Ünlü model Didem Soydan, kariyerinin yanı sıra özel yaşantısıyla ve cesur açıklamalarıyla da isminden sıkça söz ettirmeyi başarıyor.

ekran-goruntusu-2024-02-27-211403.png

Soydan sosyal medya hesabından sık sık paylaştığı iddialı tarzıyla herkesi şaşırtırken, tüm beğenileri de üzerinde topluyor.

ekran-goruntusu-2024-02-27-211408.png

EFİL EFİL RÜZGARIN ALTINDA POSTA SARILDI

Her paylaşımıyla binlerce beğeni ve yorum alan ünlü isim şimdi de son paylaşımıyla gündem oldu.

ekran-goruntusu-2024-02-27-211420.png

Posta sarınıp uzanan Didem Soydan cesur pozlarıyla sosyal medyayı salladı. Ünlü ismin paylaşımına çok sayıda yorum geldi. 

DİDEM SOYDAN KİMDİR?

Didem Soydan, 1984 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Aslen anne tarafı Bulgaristan ve Yunanistan göçmeni olan Didem Soydan'ın baba tarafı ise Arnavutluk'tan göç etmiştir. Soydan, üniversite dönemlerinde çalışmış olduğu Diesel'de Ümit Ünal tarafından modellik teklifi gelmesi üzerine bir ay sonra La Russie defilesinde kendisini bulmuştur. Bu defile içerisinde pek çok ünlü modacı ve fotoğrafçı tarafından da oldukça beğenilmiştir.