Didem Soydan erkekleri ikiye ayırdı
Ünlü manken Didem Soydan erkekleri ikiye ayırdı. Soydan'ın yaptığı açıklama büyük ses getirdi.
Manken Didem Soydan'ın Melis İşiten'in programında yaptığı açıklama yeniden gündem oldu.
Melis İşiten’in sunduğu “Melis İşiten ile Zaten Şov” programına konuk olan Soydan, erkeklerin kendisi için ikiye ayrıldığını anlattı.
Soydan'ın “Yatmak istediklerimle, ilişki yaşamak istediklerim“ diyerek erkekleri ikiye ayırması sosyal medyada tekrar gündem oldu.
"YATMAK İSTEDİKLERİM, İLİŞKİ YAŞAMAK İSTEDİKLERİM"
Kendisi için erkeklerin ikiye ayrıldığını söyleyen ünlü manken "Benim için erkekler ikiye ayrılıyor. Yatmak istediklerimle ilişki yaşamak istediklerim. Konu yatmaksa ne kaybedebilirsin ki. Ama ilişkiyse ben başka birisiyim. Flörtüm ordaysa o Didem yok" dedi.
DİDEM SOYDAN KİMDİR?
Didem Soydan, 1984 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Aslen anne tarafı Bulgaristan ve Yunanistan göçmeni olan Didem Soydan'ın baba tarafı ise Arnavutluk'tan göç etmiştir. Soydan, üniversite dönemlerinde çalışmış olduğu Diesel'de Ümit Ünal tarafından modellik teklifi gelmesi üzerine bir ay sonra La Russie defilesinde kendisini bulmuştur. Bu defile içerisinde pek çok ünlü modacı ve fotoğrafçı tarafından da oldukça beğenilmiştir.