Didem Soydan intikamını seks yaparak aldı!

Didem Soydan intikamını seks yaparak aldı!

Ünlü model Didem Soydan, aldatıldığını öğrenince intikamını seks yaparak aldı.

Didem Soydan, 3 yıllık ilişkisinin sonunda aldatıldığını öğrenince eski flörtlerinden birini arayarak onunla cinsel ilişkiye girdiğini ve bunu da sevgilisine söylediğini itiraf etti.

didem-soydandan-nefes-kesen-poz1.webp

Soydan'ın seks itirafı sosyal medyayı salladı. Mirgün Cabas'a konuk olan Soydan kendisini aldatan sevgilisinden aldığı intikamla herkesi şoke etti.

ekran-goruntusu-2024-02-12-220306.png

ALDATILINCA SOLUĞU ESKİ FLÖRTÜNÜN YATAĞINDA ALDI

Ünlü model, "İlişkimde ilişkimizin bitmek üzere olan zamanı artık böyle 2 buçuk 3 senenin sonunda. Ben fark ettim ki aldatılıyorum hissettim ve en sonunda da bana bunun bir şeyi geldi teyidi geldi yani geldiği gibi konuşacağım kendisiyle. Kendisinin de bir seti var ama bu kişi oyuncu değil" dedi.

ekran-goruntusu-2024-02-12-220322.png

BAŞKA BİRİSİYLE SEKS YAPTIĞINI SEVGİLİSİNE SÖYLEDİ

Didem Soydan, sözlerine şöyle devam etti:

"Eskilerden görüştüğüm bir f..bodyim var ama ilişki esnasında değil, zaten zırt diye arayabileceğiniz biri, onu aradım ve onunla görüştüm hemen o zayıf şeyi yaşattım kendime şimdi olsa yapmam. Kendi kafanda eşitledim durumu. Geldi ve kendisine ben şu anda o kişinin adını söyledim onunla seks yapmaktan geliyorum ve seninle de bu ilişkiyi bitirmek istiyorum. Sen bunu da bil, ben şu an birisiyle seks yaptım. Bu ilişki bitmiştir galiba böyle bir intikam aldım. O kişi dondu o kadar büyük bir şok anıydı ki beni aldattığını biliyorum diyerek intikam aldım"

ekran-goruntusu-2024-02-12-220342.png

DİDEM SOYDAN KİMDİR?

Didem Soydan, 1984 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Aslen anne tarafı Bulgaristan ve Yunanistan göçmeni olan Didem Soydan'ın baba tarafı ise Arnavutluk'tan göç etmiştir. Soydan, üniversite dönemlerinde çalışmış olduğu Diesel'de Ümit Ünal tarafından modellik teklifi gelmesi üzerine bir ay sonra La Russie defilesinde kendisini bulmuştur. Bu defile içerisinde pek çok ünlü modacı ve fotoğrafçı tarafından da oldukça beğenilmiştir.

ekran-goruntusu-2024-02-12-220351.png