'Dilber'e özenen Tuğba Ekinci pavyonda!

Şarkıcı Tuğba Ekinci, İnci Taneleri dizisine özenerek Ankara'da bir pavyona gidip Erkal Sonel'le 'O Şimdi Asker' şarkısını söyledi.

Son zamanlarda yaptığı açıklamalarla, pozları ve danslarıyla gündem olan şarkıcı Tuğba Ekinci, bu kez İnci Taneleri dizisine özenince soluğu  Ankara'da bir pavyonda aldı.

ekran-goruntusu-2024-02-09-170047.png

ERKAN SONEL'LE 'O ŞİMDİ ASKER'İ SÖYLEDİ

Tuğba Ekinci, Ankara'da bir pavyona gitti. Ekinci, 'İnci Taneleri' dizisiyle ünlenen Erkal Sonel'le 'O Şimdi Asker' şarkısını söyledi.

Son dönemin popüler dizisi İnci Taneleri, gündemden düşmeyecek bir pavyon dansı akımına neden oldu. Birçok ünlü isim bu akıma özenerek pavyon dansı yaptı.

ekran-goruntusu-2024-02-09-170054.png

TUĞBA EKİNCİ'DEN PAVYON PERFORMANSI

Diğer pek çok ünlü isim gibi pavyona giden Tuğba Ekinci, İnci Taneleri dizisinde 'Gemileri Yakarım' şarkısıyla ünlenen Erkal Sonel'le pavyonda şarkı söyledi.

O anları sosyal medya hesabından paylaşan şarkıcının kalça dansı gündeme bomba gibi düştü.

ekran-goruntusu-2024-02-09-170107.png

TUĞBA EKİNCİ KİMDİR?

 

Tuğba Ekinci 9 Haziran 1977 yılında Kars'ta dün, Türk pop müziği şarkıcısı.

Şov dünyasına girişi Osman Sınav'ın Ekinci'yi keşfetmesiyle oldu. Bodrum'da 'Mavi Düşler' dizisini çekerken Ekinci'yi gördü ve teklifte bulundu. Çarkıfelek'te bir süre hosteslik yaptı. Kral TV'de VJ oldu. 1994'te Güzellik Yarışması'na girdi, elemeleri geçti ve ilk 20 aday arasında yer aldı. Babasının izin vermemesi sonucu yarışmadan çekilmek zorunda kaldı. Erol Köse ile tanışması şarkıcılık kariyerinin başlangıcı oldu. Özcan Şenyaylar'dan özel şan dersleri aldı. Buzda Dans yarışmasının finalisti idi.

ekran-goruntusu-2024-02-09-170118.png