Diziden ayrılma sebebine çok şaşıracaksınız!

Diziden ayrılma sebebine çok şaşıracaksınız!

İclal Aydın'ın 'Üç Kız Kardeş' dizisinden ayrılma nedeni herkesi çok şaşırttı.

52 yaşındaki oyuncu ve yazar İclal Aydın 'Üç Kız Kardeş' dizisinden neden ayrıldığını açıkladı.

ekran-goruntusu-2024-03-04-140314.png

Son zamanlarda Instagram hesabından yaptığı paylaşımlar ve verdiği kilolarla gündem olan İclal Aydın, geçtiğimiz gün katıldığı kitap fuarında 'Üç Kız Kardeş' dizisinden ayrılma nedenini açıkladı. Ünlü ismin diziden ayrılış nedeni ise şaşırttı.

Oyunculuğun dışında son zamanlarda kitap yazmaya ağırlık veren İclal Aydın, sosyal medya hesabında yazarlığını ön plana çıkarıyor.

ekran-goruntusu-2024-03-04-140331.png

Bu yıl 7'ncisi düzenlenen Merzifon kitap fuarı, İclal Aydın’ın söyleşisiyle açıldı. Oyuncu ve yazar İclal Aydın söyleyişi öncesi basın mensuplarının sorularına yanıt verdi.

ÜÇ KIZ KARDEŞ DİZİSİNDEN NEDEN AYRILDI?

Son olarak Üç Kız Kardeş dizisinde can verdiği Nesrin karakteriyle dikkatleri üzerine çeken ünlü isim, Snobmagazin'in aktardığına göre; 'Üç Kız Kardeş' dizisinden ayrılma sebebinin senaryo gereği olduğunu belirten oyuncu ve yazar, “Benim oynadığım karakter öldükten sonra asıl hikaye başlıyordu. Hikayenin ana temelinde benim oynadığım karakter yoktu” dedi.

ekran-goruntusu-2024-03-04-140335.png

İCLAL AYDIN KİMDİR?

İclal Aydın, Nevşehir doğumlu oyuncu, yazar, gazeteci ve sunucu. Çerkes kökenli bir anne ve Kürt bir babanın kızı olarak dünyaya gelen Aydın, 1989 yılında Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü'nde eğitimine başladı. Fakat ikinci sınıfta eğitimini yarıda bırakıp Berlin'e yerleşti ve orada altı yıl profesyonel oyunculuk yaptı. Dört kere evlenen Aydın'ın Kemal Başbuğ ile evliliğinden Zeynep Lal adında bir kızı oldu. Son yıllarda "Üç Kız Kardeş", "Bir Türk Masalı" ve "Ege'nin Hamsisi" yapımlarında yer aldı.