Durdu Teyze'nin hayalini gerçek oldu

Durdu Teyze'nin hayalini gerçek oldu

Bu yıl 41'incisi düzenlenen Hülya Cup, geçtiğimiz hafta sonu İstanbul’da tamamlandı. Turnuvaya 67 yaşındaki Mersinli Durdu Lale ile Hülya Avşar'ın maçı damga vurdu.

Geçtiğimiz hafta sonu İstanbul’da tamamlanan ve bu yıl 41'incisi düzenlenen Hülya Cup renkli görüntülere sahne oldu.

'Tek rakibim Hülya Avşar' diyerek, ünlü sanatçıyla bir tenis maçı yapmak isteğini dile getiren 67 yaşındaki Mersinli Durdu Lale'nin hayali gerçek oldu. Hülya Avşar bu çağrıya kayıtsız kalmadı ve birlikte tenis oynayarak Durdu Lale'nin hayalini gerçekleştirdi.

Mersin Toroslar Belediyesi'nin tenis kursunda tenis oynamayı öğrenen Durdu Lale 'Tek rakibim Hülya Avşar' diyerek ünlü sanatçıyla tenis maçı yapma isteğini sosyal medya hesabından paylaşarak herkesin ilgisini çekmişti.

Basının karşısına birlikte çıkan Hülya Avşar, “Sporun yaşı olmamalı. Herkes spor yapmalı. Bugün Nadal ile oynasam bu kadar mutlu olamazdım.” diyerek Durdu Lale'yi tebrik etti.

Durdu Lale ise “En büyük hayalimi gerçekleştirdim .Hülya hanıma çok teşekkür ederim. Artık o benim altıncı kızım' dedi.

HÜLYA CUP'A GÜÇLÜ SPONSOR

Ödül töreninde konuşan Şahinler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Şahin, Türk sporuna hizmet etmenin mutluluğunu yaşadıklarını ve önümüzdeki yıl düzenlenecek 42. Hülya Cup'a sponsor olacaklarını açıkladı.

Kemal Şahin yaptığı konuşmada, 'Gençlerimizi spora, özellikle de tenise teşvik etmek için üzerimize düşeni yapmaya devam edeceğiz. Bu spora genç yaşta başlanması, bireyin iç disiplinini ve özgüvenini geliştirmesi için çok önemli. Tenis oynayan gençler hem eğitim hayatlarında son derece başarı oluyorlar hem de ileride iş hayatlarında yaptıkları bu sporun çok faydasını görüyorlar.' dedi.

Türkiye Tenis Federasyonu ile imzaladıkları sponsorluk anlaşmasıyla 'Resmi Turizm Partneri' olduklarını ve bu bağlamda çok yönlü işbirliklerimiz söz konusu olduğunu ifade eden Şahin, Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu’nun da sponsoru olduklarınının altını çizdi. Sponsorluk kapsamında milli takım oyuncusu Emirhan Toper’i desteklediklerini, kurdukları işbirlikleriyle Türkiye’nin gelecekte dünya çapında tanınan daha fazla tenisçi yetiştirmesi için çok önemli katkılar sağlayacağını düşündüklerini aktardı.