Ebrar Karakurt eğlence mekanında olay çıkardı

Ebrar Karakurt eğlence mekanında olay çıkardı

Başarılı voleybolcu Ebrar Karakurt'un bir eğlence mekanında olay çıkardığı iddia edildi.

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın başarılı isimlerinden Ebrar Karakurt'un bir eğlence mekanında olay çıkardığı öne sürüldü. Mekanda sahne alan şarkıcı Melsum Erdost, kendisine gelen bir mesajı paylaşarak, söz konusu iddialarla ilgili açıklama yaptı.

Erdost, kendisine gelen, “Dünü bugüne bağlayan gece Rise and Call Suadiye’de olay çıktı. Sahnede Melsum vardı. İzleyenler içinde de Ebrar Karakurt ve Barış Murat Yağcı da vardı. Ebrar çok alkollüydü ve sahneye çıkıp dans ederek Melsum’un sahnesini bozdu. En son yeter ben şarkı söyleyeceğim diye sahneye atladı bunu gören Melsum’un menajeri ayıp oluyor diye Melsum’u sahneden aldı. Ebrar hâlâ şarkı söylemekte ısrar ettiği için Barış Murat Yağcı’nın ekibinden biri tepki gösterdi. Birbirlerine diklenince güvenlik gelip ayırdı ve Ebrar’ı çıkardılar.” mesajını paylaşarak, şunları yazdı:

"AĞZIMA MİKROFONU ÇARPARAK ÇEKTİ"

“Gün yüzüne çıkmasaydı ben bu konuyu açık etmeyecektim ama madem birileri bu konuyu insanlara açtı evet dün akşam sahnede böyle bir durum yaşandı kendisi sahneye çıktı ve benim elimden mikrofonu sinirle çekerken ağzıma mikrofonu çarparak çekti ve şu an dudağım hâlâ şiş ve mor halde. Kendisi görürse bu yazdığımı tek söylemek istediğim; ona karşı olan tüm sevgim ve inancımın bitmiş olmasıdır bundan sonra kendisini destekleyici hiçbir içerik paylaşmayacağım çünkü kendisi bunu hak eden bir insan değilmiş öğrenmiş oldum.”