Ebru Gündeş hamile mi kaldı?

Ebru Gündeş hamile mi kaldı?

İş insanı Murat Özdemir ile Dubai'de dünya evine giren şarkıcı Ebru Gündeş'in hamile olduğu iddia edildi.

Geçtiğimiz ay gözlerden uzak bir şekilde aşk yaşadığı iş insanı Murat Özdemir ile Dubai'de evlenen Ebru Gündeş'in hamile olduğu iddia edildi.

640xauto.webp

Şimdilerde 4,5 aylık hamile olduğu öne sürülen 49 yaşındaki şarkıcı Gündeş'le ilgili gerçek ortaya çıktı.

EBRU GÜNDEŞ HAMİLE Mİ?

TV8'de yayınlanan Aramızda Kalmasın programının sunucusu Müge Dağıstanlı, Ebru Gündeş hakkında çıkan hamilelik iddiasının gerçeği yansıtmadığını belirterek "Çıkan haberlerin ardından araştırma yaptık, herkese sorup soruşturduk ve hamile değil. 4,5 aylık hamile olduğu iddia edilmişti. Bu şartlarda şarkıcının haziran ya da temmuz ayında doğum yapması gerekiyor. Konser takvimine baktığımızda haziran, temmuz, ağustos ve eylül ayı her gün dolayı. Hamile olsaydı takvimi böyle olmazdı çünkü anlaşmaları yeni imzalamış" dedi.

ebru-gundes-kimdir-aslen-nereli-ve-kac-yasindadir-1512657038-1848.webp

Reza Zarrab ile evliliğinden Alara adını verdikleri bir kızı olan Ebru Gündeş ise hakkındaki hamilelik iddiası karşısında sessizliğini koruyor.

EBRU GÜNDEŞ KİMDİR?

 

Ebru Gündeş, 24 Temmuz 1975 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Annesi Müjgan Kumartaşlıoğlu’dur. Babası Remzi Gündeş, ünlü sanatçı 5 yaşındayken evi terk etmiştir. Ebru Gündeş ilkokulu Ankara’da Ulubatlı Hasan İlköğretim Okulunda tamamlamıştır. Daha sonra ailesi ile birlikte İstanbul’a yerleşen Ebru Gündeş, maddi sıkıntılar yüzünden eğitimine devam edememiştir.

Güzel sanatçı, bir süre konfeksiyon işçisi olarak çalıştıktan sonra kurulma aşamasında olan Raks Neşe Müzik’in ortağı Neşe Demirkat tarafından keşfedildi. İlk albümünü hazırlamaya başlamadan önce sahne tecrübesi kazanabilmek için bir süre Emel Sayın’a vokalistlik yaptı. Kısa zaman içinde bu renkli dünyaya alışmayı başardı ve ilk albümünün hazırlıklarına başladı.