Ebru Gündeş'in tanımadığı kız kardeşi

Ebru Gündeş'in tanımadığı kız kardeşi

Ebru Gündeş'in bilinmeyen kız kardeşi ortaya çıktı.

Ebru Gündeş,  geçtiğimiz günlerde babası Remzi Gündeş’in  aynı zamanda ev olarak da kullandığı ve sahibi öldüğü için mirasçıları tarafından satışa çıkarılan dükkanını satın almıştı.

20 senedir antika dükkânında yaşayan Remzi Gündeş’in ,Ebru Gündeş’in annesiyle evliliğinden sonra bir evlilik daha gerçekleştirdiği ve bu evlilikten otuzlu yaşlarda bir kızının daha olduğunu söyledi.
 Kimselerin bilmediği Ebru Gündeş’in kız kardeşinin fotoğrafıysa Söylemezsem Olmaz programında ortaya çıktı. Ebru Gündeş’in kardeşi Aslıhan’la hiç görüşmediği öğrenilirken, Aslıhan Gündeş’in 2 yıl önce Ebru Gündeş’in konserine gittiği  attığı şu Tweet’ le ortaya çıktı.

Konser guzeldi. Çok eğlendim. Ama tanıdıklarını görmezden gelmen duruşuna yakışmadı. Ama yinede halen ben varım ve seni seviyorum.

— Aslıhan GÜNDEŞ AKÇA (@akcaaslihan) 29 Haziran 2013 Aslıhan Gündeş, sosyal medya hesabından  ablasına “Konser süperdi, sen de öyle. Göz göze geldik beni gördün, hayırlısı böyleymiş. Ben buralardayım. Seni Seviyorum” yazdı.
“Ben kızıma bir şey yapamadım, kızım bana yardımda bulundu” diyen baba Remzi Gündeş’in kızı Ebru Gündeş’ten her ay 5 bin TL para yardımında aldığı da program yorumcuları tarafından dile getirildi.