Ece Erken isyan etti: Ambulans 40 dakikada geldi!

Ece Erken isyan etti: Ambulans 40 dakikada geldi!

İstanbul’da öldürülen avukat Şafak Mahmut Yazıcıoğlu’nun eşi ünlü sunucu Ece Erken, kocasının ölümüyle ilgili ambulansın 40 dakikada geldiğini belirtirken, firari şüphelileri görenlerin de ihbar etmesini istedi.

İstanbul'da öldürülen Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun memleketi Rize'de toprağa verilmesinin ardından eşi Ece Erken, Twitter ve Instagram’da paylaşımlarda bulundu.

Ünlü sunucu yaptığı paylaşımda, eşinin öldürüldüğü restoran yakınında özel bir hastane olduğunu, ambulansın ise çok geç geldiğini öne sürerek, “Katil hem o 5 kişiden oluşan alçaklar hem de 40 dakikada gelen ambulans. Allahınızdan bulun” paylaşımında bulundu.

ECE ERKEN: KOCAM KAN KAYBINDAN ÖLÜYOR

Katillerin Ali Yasak, Kadir Yasak, Seccad Yeşil, Serkan Dakman isimli kişiler olduğunu öne süren Erken, “Görenler, yardım yataklık yapanları görenler emniyete gitsin, Allah rızası için” ifadelerini paylaştı.

Ece Erken’in paylaşımları şöyle devam etti:

* Balıkçıya en yakın hastanenin arabayla mesafesi sadece 5 dakika. Saat 00.20'de trafik de yok ve ambulans 40 dakikada geliyor! Ve kocam kan kaybından ölüyor.

* Önce katillerin yakalanmasını, sonra da bu ambulansın gecikmesin sebebini öğrenmek istiyorum. Bulana kadar da peşini bırakmayacağım.