Ece Seçkin'e konserde çirkin saldırı! Telefon fırlattılar
Şarkıcı Ece Seçkin, konserde saldırıya uğradı. Sahneye fırlatılan telefon Seçkin'in boynuna gelince olanlar oldu.
Ece Seçkin konser verdiği sırada şok eden bir olay yaşadı. Boynuna telefon fırlatılan ünlü şarkıcı konseri durdurarak telefon fırlatan kişiye isyan etti. Ece Seçkin daha sonra boynunun morarmış halini sosyal medya hesabından paylaşarak "Refleksle kolumu kaldırmasam gözüm çıkmıştı" dedi.
SAHNEYE TELEFON FIRLATILDI
Konser için Bursa'ya giden Ece Seçkin sahnede şoke eden bir olay yaşayarak çileden çıktı. Ece Seçkin konserde şarkı söylediği sırada boynuna gelen telefonla neye uğradığını şaşırdı.
ECE SEÇKİN ÇOK SİNİRLENDİ
Konseri durduran Seçkin çok sinirlendi ve "Ne oluyor? Buna değer mi bu kadar adam burada eğleniyoruz sahneye telefon fırlatıp kulağımı delmenize değer mi? İki tane TikTok videosu için" diyerek isyan etti.
"GERÇEKTEN BERBAT BİR AKIM"
Ece Seçkin daha sonra ise moraran boynunu paylaşarak "Bu kadar çok eğlendiği için sahneye telefonunu fırlatan arkadaşım mesajım sana; değer mi? Sahneye fırlatılan telefonla ilk kim video çekti bilmiyorum ama TikTok uğruna gerçekten berbat bir akım başlatılmış. Konserde zaten onca polis, zabıta ve kişisel önlemlerimizle korunuyoruz.
"GÖZÜM ÇIKMIŞTI"
Ama hiç kimse sizin 10 metreden hızla fırlattığınız telefonlarınızdan hızlı değil diye düşünüyorum. Eğer bu akşam o refleksle sağ kolumu kaldırmasaydım gözüm çıkmıştı" dedi.