Eda Erol ve Alişan ayrıldı mı?

Eda Erol ve Alişan ayrıldı mı?

Eda Erol nişanlısı Alişan'dan ayrıldı. Erol ayrılığı "Çok değerli nişanlımla yollarımızı medeni iki insan gibi ayırdık." sözleriyle takipçilerine duyurdu.

Esra Erol'un kardeşi Eda Erol'un Instagram hesabından, Haziran ayında nişanlandığı Alişan'la ilişkilerinin bittiğini duyuran bir paylaşım yapıldı. Paylaşımda "Çok değerli nişanlımla yollarımızı medeni iki insan gibi ayırdık. Herşey için çok teşekkür ederim." denildi.

Öte yandan Eda Erol'un takipçileri paylaşımın altına yaptıkları yorumlarla hesabın çalınmış olduğunu iddia ettiler. Konuyla ilgili Eda Erol'un diğer sosyal paylaşım hesaplarından bir açıklama yapılmadı.

Alişan'ın sosyal paylaşım hesaplarından ise, Eda Erol'un Instagram hesabından yaptığı paylaşımla ilgili olumlu ya da olumsuz bir yorum yapılmadı. İki isimden de başka açıklama gelmemesi ayrılık haberini güçlendirdi.

"MESAJLARI DİKKATE ALMAYIN"

Eda Erol'un ayrılık paylaşımının altına, Eda Erol'un takipçileri yaptıkları yorumlarla hesabın hack'lendiğini iddia etti. Eda Erol'un kardeşi Bihter Erol da yaptığı yorumla hesabın hack'lendiğini söyledi. Bihter Erol, ayrılık paylaşımının altına "Ablam Bihter Erol'un hesabı hack'lenmiştir bilginize... Gelen mesajları dikkate almayın lütfen. Sevgiler..." yorumunu yaptı. Konuyla ilgili  Alişan'dan henüz bir açıklama gelmedi.

"BARIŞ İÇİN AİLE DEVREDE"

Ancak magazin dünyasını yakından takip eden yapımcı  Erol Köse, ayrılık haberiyle ilgili bomba bir iddiayı gündeme attı. Köse , "hack'lendi vs. dediler ama "büyük kavga oldu" diyenler var , belli ki barış için aile devrede!" sözleriyle ayrılığı doğruladı.