Erkan Petekkaya artık Hollywood'lu oldu

Erkan Petekkaya artık Hollywood'lu oldu

Los Angeles’ta 4 gündür devam eden görüşmeler sonunda Erkan Petekkaya’yı “dünyaya açılacak oyuncu” olarak gören uluslararası FOX TV, Red Arrow’a bağlı yapım şirketi “Karga Seven Pictures” ortak bir konsorsiyumla dün sözleşmeleri toplu halde imzaladılar.

Robert De Niro, J.J. Abrahams, Goeorge Clooney, Tom Cruise, Brad Pitt ve ünlü siyasetçi ve de ünlü sporcu starların yer aldığı menajerlik firması “CAA” ile de Petekkaya tanıştırılıp yürünecek yol haritası belirlendi.

 

 Nisan ayı sonundan itibaren öncelikli olarak dil eğitimi ve Hollywood kültürünü benimsemesi için ünlü Türk oyuncunun 2 ay Los Angeles’ta yaşayacağı öğrenildi.


Ardından Türkiye’deki FOX TV’de yayınlanacak ve şimdiden Türkiye’ye satılması konusunda anlaşmaya varılan dizi çekimleri önce Los Angeles’ta başlayacak sonra Türkiye’de devam edecek.


10 Milyon TL kazanacak


Petekkaya’nın bu anlaşma ile birlikte artık Hollywood ünlüleri gibi önemli maddi ve manevi imkanlara kavuşacağı, yılda ise 10 Milyon TL alacağı belirtiliyor.


Türkiye’de ilk kez bir sanatçıya böylesine uluslararası bir anlaşma imkanı ortaya çıkarken, bu gelişmeyle birlikte diğer Türk dizi oyuncularına da çok önemli kapıların açılabileceği vurgulanıyor.