Erkan Petekkaya kendisini star ilan etti!

Erkan Petekkaya kendisini star ilan etti!

47 yaşındaki oyuncu Erkan Petekkaya, geçen gece bir mekan çıkışı kendine soru soran muhabire ''Bir starla nasıl konuşacağını öğreneceksin'' diyerek çıkıştı. Erkan Petekkaya'nın ayakta durmakta zorlandığı gözlerden kaçmadı.

Dizi ve sinema oyuncusu Erkan Petekkaya, önceki akşam bir mekan çıkışı objektiflere takıldı. Karşısında basın mensuplarını gören Erkan Petekkaya, kendisini ‘Star’ ilan etti. Bir magazin muhabiri, Petekkaya’ya ”Yeni yılda neler olacak, yeni projeler var mı?” diyerek nazikçe soru yöneltti. Usta oyuncunun genç muhabire tavrı işe şoke etti. “Bir starla nasıl konuşacağını öğreneceksin” diyerek tuhaf bir yaklaşım sergileyen oyuncunun muhabiri ensesinden tutması da tepki çekti. Daha önce de Alkollü olduğu gözlenen Petekkaya, geçmiş yıllarda da karıştığı kavga olaylarıyla gündem olmuştu. Hatta bir keresinde sanatçı karıştığı bir kavga sırasında denize atılmıştı.

Geçmişte alkol tedavisi gören ve eğlenmeyi çok sevdiği bilinen Erkan Petekkaya’nın mekân çıkışlarında muhabirler tarafından çekilen ilginç fotoğrafları bulunuyor.

Petekkaya, geçtiğimiz haftalarda Sinan Akçıl ile çektirdiği bir fotoğrafa yapılan ilginç yorumlarla çileden çıkmış ve tepkisini sert bir dille ifade etmişti. Sıkı dostluklarıyla bilinen Akçıl ve Petekkaya’nın yurt dışında bir teknenin arkasında çekilen samimi fotoğrafı çok konuşulmuş hatta bazı yazarlar tarafından köşelerine taşınmıştı.