Erşan Kuneri'den Gibi'ye taş atıldı

Erşan Kuneri'den Gibi'ye taş atıldı

Erşan Kuneri dizisinin usta oyuncusu Zafer Algöz, Gibi dizisine taş attı ve "Gibi'nin 2 fırın ekmek yemesi lazım" dedi.

Komedyen Cem Yılmaz'ın yazıp yönettiği ve başrolünde oynadığı Erşan Kuneri dizisi 13 Mayıs'ta Netflix'te gösterime girdi ve kısa sürede büyük beğeni topladı. 

Cem Yılmaz, Zafer Algöz, Ezgi Mola, Çağlar Çorumlu, Uraz Kaygılaroğlu, Merve Dizdar, Nilperi Şahinkaya ve Bülent Şakrak gibi ünlü isimlerin başrollerde oynadığı Erşan Kuneri gündemden bir an olsun düşmüyor. Kimi sosyal medya kullanıcısı diziyle ilgili övgülerini sıralarken kimisi de eleştirmeyi ihmal etmiyor.

ZAFER ALGÖZ'DEN ŞAŞIRTAN 'GİBİ' YANITI

Usta oyuncu Zafer Algöz'ün "Erşan Kuneri'yi resmen sıfır beklenti ile açtım ama resmen her bölümde durdurup 1-2 dakika gülmek zorunda kaldım. 6. bölüme geldim efsane gerçekten. Şu ana kadar Kooperatif Kemal favori bölümüm. İçinde bir tık Gibi esintisi hissettim gibi." diyen bir izleyiciye yanıtı ise oldukça şaşırttı.

"GİBİ'NİN BU SEVİYEYE GELMESİ İÇİN..."

Algöz, "Gibi'nin bu seviyeye gelmesi için, 2 fırın ekmek, 4 fırın da İzmir boyozu yemesi gerek" ifadeleriyle sosyal medya kullanıcısına yanıt vermesi Twitter'in gündemine oturdu ve yeni bir tartışma başlattı.

GİBİ'NİN İLKKAN'INDAN ALGÖZ'E CEVAP

Algöz’e yanıt ise Gibi’nin İlkkan’ını canlandıran başarılı oyuncu Kıvanç Kılınç’tan geldi. Kıvanç, "Yetişkinliğin ve tekâmülün, biyolojik değil zihinsel ve kültürel süreçlerin sonucu olduğu zahmetsizce gözlemlenebiliyor." dedi.