‘Eşofmanlı Şevket Hoca’ geri döner mi?

‘Eşofmanlı Şevket Hoca’ geri döner mi?

Güldür Güldür Show'un lokomotif oyuncularından Çağlar Çorumlu, programdan ayrılıp Gülse Birsel'in yeni projesi Jet Sosyete'ye katılmıştı. Sosyal medyada yapılan yorumlar 'Eşofmanlı Şevket Hoca' karakteri ile seyirci karşısına çıkan Çağlar Çorumlu'nun Güldür Güldür Show'a geri dönmesi yönünde.

Kolonya Cumhuriyeti adlı filmde izlediğimiz Çağlar Çorumlu, yer aldığı film projelerinin yanında bir de Güldür Güldür Show'da performans sergiliyordu. Başta ‘Eşofmanlı Şevket Hoca’ karakteri ile uzun süredir yer aldığı programdan ayrılıp, Jet Sosyete’ye katılmıştı. Seyirciler, Güldür Güldür Show’un lokomotif oyuncusu Çağlar Çorumlu’yu sosyal medyadan yaptıkları yorumlarla programda tekrar görmek istediklerini dile getiriyor. Milliyet Gazetesi yazarı Sina Koloğlu, ‘Pazar gecesi dizi halleri’ başlıklı yazısında konuya değindi. Sina Koloğlu, ‘Pazar gecesi dizi halleri’ başlıklı yazısında konu ile ilgili yazdıkları şunlar:

“Şevket Hoca döner mi?

Dönüp dönüp izliyorum, gözüm hâlâ, ‘Avrupa Yakası'nda… ‘Yalan Dünya' bile daha kıvamdaydı. ‘Jet Sosyete'yi izliyorum, bir bölüm geçiyor, yine bakıyorum. Hatta ‘komedi fakiri' ekranın içinde, ‘nadide çiçek' muamelesi yapmak istiyorum, yani o derece ön yargılı bir seyretme halindeyim ama yine de olmuyor. Mesela bir uzaya yolculuk imtihan sahnesi vardı. Espriler uzadı, havaya fırladı ve semada kaybolup gitti. Çağlar Çorumlu ‘Eşofmanlı Şevket Hoca' günlerini arıyordur diye düşünüyorum. Gülse Birsel imzalı dizi, AB grubunda götürüyor işi… Total izleyici, beklenen oranda görünmüyor. Biliyorum, komedi de öyle kolay bir iş değil.”