Esra Ezmeci'ye şok eden itiraf: "Karım babama ilgi duyuyor"

Esra Ezmeci'ye şok eden itiraf: "Karım babama ilgi duyuyor"

Psikolog Esra Ezmeci, sosyal medya paylaşımlarıyla ses getirmeye devam ediyor. Bu kez bir takipçisi Ezmeci'ye öyle bir itirafta bulundu ki, o itiraf herkesi hayrete düşürdü.

Ünlü psikolog Esra Ezmeci, milyonlarca takipçisi olan Instagram hesabının hikâye kısmından, takipçilerinden gelen soru ve itirafları yayınlamaya devam ediyor. 

ekran-goruntusu-2022-06-17-235445.jpg

Televizyon dünyası ile FOX'de Fulya Öztürk 'Fulya ile Umudun Olsun' programı ile tanışan ünlü psikolog Ezmeci, Öztürk'ün muhabirliğe dönmesinin ardından boşalan koltuğa geçeceğine ilişkin haberleriyle gündeme geldi.

ESRA EZMECİ İLE KARŞI KARŞIYA

Büyük bir takipçi kitlesi olan Esra Ezmeci FOX TV’de "Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya" adıyla programı sunacak. Ezmeci aynı zamanda sosyal medya paylaşımlarına, kullanıcıların kendisine sorduğu soru ve itiraflara yanıt vermeye de devam ediyor.

ekran-goruntusu-2022-06-17-235421.jpg

"KARIM, BABAMA İLGİ DUYUYOR"

Paylaşımlarıyla ses getiren Esra Ezmeci'ye bu kez öyle bir itiraf geldi ki. Bu kadarını da 'mide kaldırmaz' dedirtti. Instagram hesabında soru-cevap yapan ünlü psikolog Ezmeci'yi şok eden itiraf bir kullanıcısı tarafından geldi. Bir takipçisi itirafında "Karım, babama ilgi duyuyor, ne yapmalıyım? Çaresizim" diye sordu.

ESRA EZMECİ'DEN ŞOK EDEN SORUYA YANIT

Esra Ezmeci'nin hayrete düşüren bu soruya yanıtı ise, "Böyle bir durumdan eminseniz bu ilişkiye karşı hiç güven duygunuz kalmamış demektir. Böyle durumlarda ayrılık ileride daha kötü sonuçlar olmaması için daha doğru bir seçim olabilir" oldu. İtirafı görenler ise büyük şaşkınlık yaşadı.

2-t1xl.jpg