Esra Ezmeci'ye şoke eden itiraf: Kocam Dilber gibi...

Esra Ezmeci'ye şoke eden itiraf: Kocam Dilber gibi...

Esra Ezmeci'nin Beyaz TV'de yayınlanan 'Yeni Baştan' programının itiraf köşesine yine şaşırtan bir itiraf geldi. 32 yıllık evli ve iki torun sahibi kadın anlattıklarıyla programa damga vurdu.

Beyaz TV'de yayınlanan Esra Ezmeci İle Yeni Baştan programına gelen itiraflar herkesi şaşırtıyor. Programa bu defa 32 yıllık evli ve iki torun sahibi kadın konuğu anlattıkları damga vurdu.

Kocasının onu sürekli boşanmak ile tehdit ettiğini dile getiren konuk 'Dizilerde gördüğü beğendiği bayanlar gibi olmamı istiyor. Mesela en son Dilber gibi dans etmemi istedi.' dedi.

Bu itirafın üzerine çok şaşıran Esra Ezmeci bu durumun ne zaman başladığını sordu.

Kocasının 6-7 yıldır böyle olduğunu söylen konuk 'Kocamın isteklerini yerine getirmeye çalıştım ama artık tahammülüm kalmadı. Evliliğim yıkılmasın diye herşeyi deniyorum' dedi.

1-001.webp

Hayatımız çok monotonmuş ona göre. O monotonluk kalkacakmış ben farklı olduğumda' diyen kadın konuğa Esra Ezmeci 'Ne kadar da bir böyle talepleri var?' diye sordu.

Kadın konuk ise; 'Hafta sonları. Cumartesi pazarlar hep böyle konularımız var' açıklamasını yaptı.

Esra Ezmeci 'Eşiniz televizyonda ne görse canı mı istiyor?' diye sordu. Kadın konuk eşinin isteklerine anlam veremediğini söyleyip 'En son Dilber dansı yapmamı istedi. Benim ne eksiğim var Yılmaz Erdoğan'dan diye sordu' dedi.

2.webp

Eşini çok sevdiğini ama bu durumdan rahatsız olduğunu söyleyen kadın konuk Esra Ezmeci'den yardım istedi.

Ezmeci ise; 'Sanki bu durumu anlaması için onun da böyle bir şeye maruz kalması gerekir. Ona bir gün deyin ki Diriliş Ertuğrul gibi gel. Kılıcını kuşansın gelsin' dedi.

Ezmeci; 'Sizin kaybetme korkunuzu görmüş olup onun üzerine gidiyor olabilir o yüzden ona rest çekin. Diğer bir yol olarak çift terapistine cinsel terapiste başvurup bunu çözümleyebilirsiniz' dedi.