Evliliğin Aslı yok!

Evliliğin Aslı yok!

Murat Boz'un Aslı Enver'le barışmak istediği hatta 'evlenme teklif' ettiği iddia edildi. Yakışıklı popçunun yakın çevresi söylentiyi kesin bir dille yalanladı.

Güneş'ye yer alan habere göre, Nisan ayında 2.5 yıllık ilişkilerini sonlandıran Murat Boz ve Aslı Enver hakkında ilginç bir iddia daha ortaya atıldı. ünlü çiftii yakından tanıyan Acun Ilıcalı geçtiğimiz gün “Bence barışırlar” açıklamasıyla herkesi şoke etmişti. 

İDDİALAR ASILSIZ
Acun Ilıcalı'nın devreye girdiği ve ikiliyi yeniden bir araya getirmek yönünde çaba harcadığı magazin kulislerinde konuşulan konular arasındaydı. Dün ortaya atılan iddiaya göre Murat Boz eski sevgilisi Aslı Enver'e evlilik teklifinde bulundu. Güzel oyuncunun bu teklife sıcak baktığı ancak düşünmek için süre istediği belirtildi. Dört ay önce ayrılan çift hakkında bu söylenti şoke etkisi yaratırken Murat Boz'un yakın çevresi 'Barışmaları söz konusu değil. 
UMURUNDA DEĞİL
Hele Murat'ın evlenme teklifinde bulunması imkansız. Aslı Enver'in ve arkadaşlarının ortaya attığı asılsız konular bunlar' şeklinde açıklama yaptı. Murat Boz'un niçin yalanlama yazısı yayınlamadığı sorulunca da 'Murat artık Aslı'yı önemsemiyor, bu mevzuyu ciddiye almadığı için de açıklama yapmaya gerek duymuyor' şeklinde konuştu.