Fahriye Evcen ortalığı birbirine kattı

Fahriye Evcen ortalığı birbirine kattı

Ünlü oyuncu Fahriye Evcen sette kriz çıkardı. Lüks karavanı gelmeyen oyuncu, çekimlere başlamadı.

Eşi Burak Özçivit ile beraber bir reklam markasıyla 80 milyon TL'ye 2 yıllık sözleşme imzalayan Fahriye Evcen, sette kriz çıkardı.

ekran-goruntusu-2024-02-07-224221.png

Burak Özçivit ile eşi Fahriye Evcen, bir mobilya markasının yeni reklam yüzü oldu. Ünlü çift, 80 milyon TL miktarında 2 yıllık anlaşma imzaladı.

ekran-goruntusu-2024-02-07-224227.png

KARAVANI GELMEYİNCE ÇEKİME BAŞLAMADI

Çapamag'ta yer alan habere göre, hazırlanması için reklamın çekileceği platoda kendisine özel bir kulis hazırlanan Fahriye Evcen'in özel bir karavan istediğini belirterek olay çıkardığı ileri sürüldü. Sette olay çıkardığı konuşulan oyuncu, karavan gelmeden çekimlere başlamadı. Krizin ardından Evcen'in isteği üzerine sete kısa süre içerisinde lüks bir karavan getirildi.

ekran-goruntusu-2024-02-07-224259.png

Fahriye Evcen'den henüz bir açıklama gelmedi.

ekran-goruntusu-2024-02-07-224310.png

FAHRİYE EVCEN KİDMİR?

4 Haziran 1986 tarihinde Almanya'nın Solingen şehrinde doğdu ve üniversite dönemine dek Almanya'da yaşadı. Düsseldorf Heinrich-Heine Üniversitesi'nde Sosyoloji eğitimi alırken dizi teklifleri aldı ve okulunu dondurarak Türkiye'ye geldi. Daha sonra Boğaziçi Üniversitesi'nde tarih bölümünden mezun oldu. 2006 yılında televizyondaki ilk önemli işi olan Reşat Nuri Güntekin'in aynı adlı klasiğinden uyarlanan Yaprak Dökümü dizisiyle birlikte büyük bir çıkış yakaladı.

ekran-goruntusu-2024-02-07-224324.png

Beyaz perdedeki ilk deneyimini ise 2008 yılında, Biray Dalkıran imzalı Cennet filmiyle gerçekleştirdi. Aynı yıl Murat Şeker'in yönetmenliğini yaptığı romantik komedi türündeki Aşk Tutulması filminde Tolgahan Sayışman ile birlikte başrollerde yer aldı. Beyaz perde kariyerine Takiye: Allah’ın Yolunda ve Sinyora Enrica ile İtalyan Olmak filmleriyle devam etti.

ekran-goruntusu-2024-02-07-224348.png

Özcan Deniz'in ikinci uzun metrajı Evim Sensin'de başrol oynayan güzel oyuncu, Veda dizisinin ardından yine bir Reşat Nuri Güntekin uyarlaması olan Çalıkuşu ile televizyonda izleyici ile buluştu. Kurt Seyit ve Şura dizisinin ikinci sezonuna dahil oldu ve üç yıllık aranın ardından beyazperdeye Aşk Sana Benzer filmiyle geri döndü. Filmde başrolü Burak Özçivit ile paylaştı. Şu anda televizyonda “Ölene Kadar” adlı dizide rol alan oyuncu, başrollerini Murat Yıldırım ile paylaştığı, Ahmet Katıksız’ın yönettiği romantik-dram filmi “Sonsuz Aşk” filmi ile sinemaseverlerin karşısına çıktı.