Fahriye Evcen'den 'karavan' iddiasına yanıt

Fahriye Evcen'den 'karavan' iddiasına yanıt

Ünlü oyuncu Fahriye Evcen, hakkındaki sette kriz çıkardığı ve karavan getirttiğine ilişkin iddialara yanıt verdi.

Eşiyle Burak Özçivit ile beraber rol aldığı reklam setinde özel karavan olmaması yüzünden kriz çıkardığı iddia edilen Fahriye Evcen isyan etti.

KARAVAN OLMAYINCA ÇILDIRDI İDDİASI

Çapamag'ta yer alan habere göre, hazırlanması için reklamın çekileceği platoda kendisine özel bir kulis hazırlanan Fahriye Evcen'in özel bir karavan istediğini belirterek olay çıkardığı ileri sürüldü. Sette olay çıkardığı konuşulan oyuncu, karavan gelmeden çekimlere başlamadı. Krizin ardından Evcen'in isteği üzerine sete kısa süre içerisinde lüks bir karavan getirildi.

"SAÇMA SAPAN HABERLER"

Instagram hesabından eşi Burak Özçivit yayınladığı "Eşimle birlikte güzel bir reklam çektik 3 gün boyunca güldük, eğlendik. Çocuklarımız bile yanımızdaydı biz de bütün ekibimizle bu mutluluğu, güzelliği konuşup yaşarken... İddia adı altında bizimle alakası olmayan karavan üzerinden çıkan saçma sapan haberlerden gerçekten çok sıkıldık, bıktık, usandık. Lütfen, lütfen bizim üzerimizden konuları çarpıtıp iddia diyerek haber üretmeyi bırakın" açıklamasını paylaşan Evcen iddialara veryansın etti.

"ÇOK SIKILDIM"

Olaylarla ilgisinin olmadığını belirten güzel oyuncu "Artık gerçekten benim üzerimden hiç alakamın olmadığı haberler yapmaktan vazgeçseniz. Çok sıkıldım... Konunun benimle alakası yokken nasıl bana mal edilebiliyor anlamış değilim. Hepimize sağlıklı bir ruh hali, huzur ve mutluluk diliyorum" ifadelerini kullandı.

"İTİBAR ETMEYİN"

Çiftle 80 milyon TL'lik 2 yıllık anlaşma yapan marka ise "Son dönemde medyada yer alan Fahriye Evcen ve Burak Özçivit ile gerçekleştirdiğimiz reklam çekimi hakkındaki olumsuz haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Çekimler sorunsuz ve keyifli bir atmosferde tamamlanmıştır. Kamuoyunun yanıltıcı haberlere itibar edilmemesini rica ederiz" açıklamasını yaptı.