Farah Zeynep Abdullah'ı çok kızdıran mesaj!

Farah Zeynep Abdullah'ı çok kızdıran mesaj!

Son olarak Masumlar Apartmanı dizisinde İnci karakterine can veren ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah, bir takipçisinin mesajına çok sinirlendi.

Türkiye’nin farklı noktalarda çıkan orman yangınları devam ederken, gönüllü pek çok insanın yangına müdahale etmeye çalışmasıyla birlikte kontrol altına alınmaya çalışan yangınlar ne yazık ki henüz tam anlamıyla kontrol edilemedi.

Ünlü isimler de sosyal medyada konuya ilişkin paylaşımlarda bulundu. Bu isimlerin arasında Farah Zeynep Abdullah da yer aldı.

"Help Turkey!" (Türkiye'ye yardım et!) etiketinin sosyal medyada pek çok isim tarafından paylaşılması tartışma konusu oldu.

Ünlü isimlerin bile ikiye ayrılmasına neden olan bu etiket Farah Zeynep Abdullah ile  Şehrazat’ın arasını bozdu.

SERT TEPKİ GÖSTERDİ

"Bu madde bağımlısı Ezhel'in sevgilisi olmaktan utanmayan kız değil mi? Düşüp kalmadıkları çukur yok" diyen bir takipçisi tarafından hedef haline gelen Farah Zeynep Abdullah’a bir de "Histerik ya. Başladığı işi bitirmekten aciz dürtüsel saygısız bir tip. Fonlu oyuncu ajansları üzerinden popülarite kazanıyorlar" denilince çileden çıktı ve "Günaydın kendini EVLİ ve saf değil iyi niyetli olarak tanımlayan hanım; evli ve ahlak yoksunu daha iyi olurmuş. Ezhel çok sevdiğim bir sanatçı, sevgilim Artz. Siz sever misiniz Allah'ınızdan bulmayı çok?" yanıtını verdi.