"Farah Zeynep denen..." sözü ayağa kaldırdı

"Farah Zeynep denen..." sözü ayağa kaldırdı

Ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah, kendisine sosyal medya üzerinden hakaret ve küfür yağdıran bir şahsa karşı harekete geçerek küfür eden kullanıcıyı şikayet etti.

Farah Zeybep Abdullah, sosyal medyada çirkin bir saldırıya maruz kaldı. 

"FARAH ZEYNEP DENEN..."

Günaydın'dan Deniz Yusufoğlu'nun haberine göre; kimliği belirsiz bir kullanıcı, 13 Aralık tarihinde "Farah Zeynep denen...'ya gitmedi, en azından. Her şeye o karıyı koyuyorlar" şeklinde ağır ithamlarda bulundu.

Paylaşımı fark eden Abduhllah, hemen harekete geçti. Ünlü oyuncunun avukatı İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na başvurdu. 

"HAKARETE MARUZ KALMIŞTIR"

Dilekçede, "Müvekkilim yer aldığı dizi, film ve reklamlar ile oyunculuk alanında kendini gösteren bir oyuncudur. Kimliği belirsiz şüpheli tarafından hiçbir neden yokken hakarete maruz kalmıştır" diyerek şikayetçi oldu.

Şahsını hedef aldıklarını söyleyen ve bu tarz paylaşımlardan kurtulmak isteyen 33 yaşındaki oyuncu, kullanıcının kimliğinin tespit edilmesini talep etti.