Fazıl Say, İstanbul depremiyle ilgili yorumlara tepki gösterdi
Ünlü piyanist Fazıl Say, beklenen İstanbul depremiyle ilgili uyarı ve yorumlara "anladık, öleceğiz" diyerek tepki gösterdi.
Ünlü piyanist Fazıl Say, Twitter'dan yaptığı açıklamada beklenen büyük İstanbul depremine dair yapılan uyarılara ve yorumlara isyan etti. Say yaptığı paylaşımda, "İnsan bir kere ölür, biz bin kere ölüyoruz. Anladık, öleceğiz" dedi.
Kahramanmaraş ve Hatay başta olmak üzere deprem bölgesindeki sarsıntıların ardından endişeyle beklenen İstanbul depreminin şiddetiyle ilgili açıklama yapan uzmanlara Fazıl Say'dan tepki geldi.
"ANLADIK! ÖLECEĞİZ"
Say, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:
"Daha bir deprem bitmeden bir diğeri başlıyor o da bitmeden bir sonraki konuşuluyor! Yeter! İstanbul depremi! İnsan, 1 kere ölür. Biz 1000 kere ölüyoruz, şu bitik psikolojide, şu çaresizlikte. Ne olacak? 5 günde 3 milyon bina depreme dayanıklı hale mi gelecek? Anladık! Öleceğiz."