First Lady itiraf etti... Hapis hayatı yaşıyor

First Lady itiraf etti... Hapis hayatı yaşıyor

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ile Trump'ın samimi görüntüler verdiği görüşmeler hakkında konuşan Fransa'nın First Lady'si Brigitte Macron açıklamalarda bulundu. ABD temaslarını değerlendiren Macron, "Melania, Beyaz Saray'dan dışarı adımını atmıyor. Hapis hayatı gibi" dedi.

Dünya kamuoyu, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron’un ABD temaslarını, ‘Trump’ın Fransa Cumhurbaşkanı’nın kepeklerini temizleme esprisi’ ve Trump’ın eşi Melania’nın elini tutmaya çalışırken görüntülenmesiyle akıllara kazındı.

Fakat bugün Fransa’nın çok satan gazetelerinden Le Monde’a konuşan Macron’un eşi Brigitte Macron, Melania Trump’ın hayatına dair gözlemlerini paylaştı. Macron, “Melania, Beyaz Saray’dan dışarı çıkmıyor. Her şeyin kararı önceden verilmiş ve öyle yaşıyor, hapis hayatı gibi” derken, özel korumaların kendisine nefes aldırmadığını da vurguladı.

Fransa’nın First Lady’si, “Hayatı sınırlandırılıyor. Resmen hiçbir şey yapamıyor ve öyle ki yaşadığı yerde cam bile açamıyor. Bunun sebebi de güvenlik görevlilerinin hemen kendisini arayarak kapatmasını istemesi” dedi. Macron bunları dedikten sonra, “Ben her gün Paris’te sokağa çıkıp geziyorum” diyerek aralarındaki farkı anlattı.