Gallagher: Alman polisi dişlerimi penseyle söktü

Gallagher: Alman polisi dişlerimi penseyle söktü

Dağılan İngiliz müzik grubu Oasis’in eski solisti Liam Gallagher, grupla 2002’de konser için gittikleri Almanya’da polisle yaşadıkları kavgayla ilgili “Alman polisi dişlerimi penseyle söktü” iddiasında bulundu.

2009'da dağılan 90'ların Britpop grubu Oasis'in eski solisti Liam Gallagher, Almanya'nın Münih kentinde bir otelin barında çıkan kavgada bir polisi tekmelemiş ve kendisi de iki ön dişini kaybetmişti. Kavga sırasında otele 80 polis sevk edilmişti.

Gallagher, ön dişlerini kavga esnasında kaybetmediğini belirterek, kendisi baygınken polislerin dişlerini penseyle söktüğünü iddia etti: "Ellerim kelepçeli bir hücrede uyandım. Dişlerim yoktu fakat hala ıslık çalabiliyordum. Onları söktüklerine eminim çünkü ben ihtiyar bir adam değilim. Bana söylediklerine göre, merdivenlerden çıkmaya çalışırken takılıp düşmüşüm. Düşmenin etkisiyle dişlerimi kaybetmişim. Ama bu olsa dişlerim kırılırdı, değil mi? Tamamen çıkmazlardı."

​Dişlerinin ağzına gelen bir darbeyle düşmüş olması durumunda dudaklarının da şişeceğini ancak hiçbir yara izi bulunmadığını ekleyen 45 yaşındaki İngiliz müzisyen Gallagher, "Alman polisi dişlerimi penseyle söktü" diye konuştu.

Öte yandan, Oasis, 1994'te yapacakları ilk yurt dışı konserleri için gittikleri Hollanda'nın başkenti Amsterdam'da feribot gezisi sırasında bir grup Chelsea FC taraftarıyla yumruk yumruğa kavga etmişti. Grubun lideri ve aynı zamanda Liam Gallagher'ın abisi Noel Gallagher hariç grubun diğer üyeleri sınır dışı edilmişti.