Gonca Vuslateri, devletle olan ilişkisini açıkladı!

Gonca Vuslateri, devletle olan ilişkisini açıkladı!

Gonca Vuslateri, bebeğinin babası ile ilgili bomba bir açıklama yaptı.

Ünlü oyuncu Gonca Vuslateri, geçtiğimiz aylarda hamile olduğunu duyurmuştu. 7 aylık hamile olan güzel oyuncu, bebeğinin babası ile ilgili konuştu.

bomba-iddia-gonca-vuslateri-7-aydir-birlikte-16431154-9958-amp.jpg

Son olarak Zaferin Rengi filminde rol alan ünlü oyuncu Vuslateri, bebeğin babası hakkında bomba bir açıklama yaptı.

GONCA VUSLATERİ ANNE OLUYOR

Gonca Vuslateri anne olmak için geri sayıma geçerken, bebeğinin cinsiyetinin kız olduğu öğrenmişti. Oyuncu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla anne olacağını şu sözlerle duyurmuştu:

"Evet, hamileyim. Bilinmesi için erken bir dönem. İşe gidip geliyorum, ortamım sakin. Kadın olduğum için doğurma özelliğim var zaten... Öncelikle şaşkınlığa son vereyim. Yani bu genelde olabiliyor. 'Anne olmak çok istemedim' açıklamamı önüme getirmeyin. Hala aynı fikirdeyim... Sadece gelene 'git' demiyorum. Bu da seçimim. Hazır demiyorken de; bu beni otomatik çocuk annesi yapar.

s-472096baf2a8a99176970c89dc554d5926496a27.webp

GONCA VUSLATERİ'NİN SEVGİLİSİ NE İŞ YAPIYOR?

Geçtiğimiz gün bir programa konuk olan Vuslateri, şimdi ise sevgilisiyle ilgili de şu açıklamayı yaptı:

"Levent ile birlikteliğimize başladığımızda başka sektörden biriyle olmanın huzurunu yaşamıştım. Devlet memuru, benim hayatımdan ve sektörümden çok uzakta bir yerde. Benim işimin magazinsel bir tarafı var, o biraz kışkırtıcı. Erkek arkadaşımla hiçbir ortak yanımız yok"

zaferin-rengi.jpg

GONCA VUSLATERİ KİMDİR?

2 Eylül 1986’da Bursa’da dünyaya geldi. babası astsubay olduğu için yaklaşık 8 yıl Adana‘da lojmanda yaşadı. 1998’de annesi ve ablasıyla birlikte İstanbul‘a teyzesinin yanına yerleştiler. İlkokul 2’nci sınıftan itibaren oyunculuk eğitimi aldı. Kadıköy İntaş Lisesi ve Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro bölümünden mezun oldu. Küçük Sırlar, Yerden Yüksek, İbreti Ailem, Yalan Dünya gibi yapımlarda yer alarak tanındı. Bornova Bornova, Kaybedenler Kulübü, Bizans Oyunları gibi sinema filmlerinde rol aldı. Fotoğraf sanatçısı Mehmet Turgut ile birliktelik yaşadıktan sonra 2016’da Edip Burak Ertoğan ile evlendi.