"Gördün mü dejavuyu Baykal efendi!"

"Gördün mü dejavuyu Baykal efendi!"

Çukur 22. yeni bölüm fragmanı, dün akşam ekrana gelen ve nefes kesen 21. bölüm sonrasında yayınlandı. Show TV'de Pazartesi akşamlarına damga vuran fenomen dizi Çukur'un yayınlanan yeni bölüm fragmanında Yamaç, Baykal'ı yumruğuyla yere seriyor. İşte Çukur 22. yeni bölüm fragmanı ve detaylar...

Çukur 22. yeni bölüm fragmanı, dün akşam ekrana gelen 21. bölüm sonrasında izleyicilerle buluştu. Yayınlanan tanıtımda, Yamaç, Vartolu, Medet ve diğerleri tarafından Baykal kıstırılıyor ve Yamaç yumruk atarak Baykal'ı yere seriyor. Daha sonrasında ise Yamaç, Baykal'a "Gördün mü dejavuyu Baykal efendi!" diyor. İşte Çukur 22. yeni bölüm fragmanı ve detaylar...

ÇUKUR 22. YENİ BÖLÜM İLK SAHNESİ YAYINLANDI

Show TV’de ekrana gelen Ay Yapım imzalı Çukur’un 22. bölümünden ilk sahne yayınlandı. Yamaç, Vartolu, Medet ve diğerleri tarafından kapana kıstırılan Baykal, Yamaç’ın yumruğu ile yere seriliyor. Vartolu’nun “Gördün mü dejavuyu Baykal efendi!” sözleri dikkat çekerken Vartolu ve Medet, Baykal’dan intikamlarını almak için birbirleriyle yarışıyor.

ÇUKUR 21. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Vartolu’nun dönüşünün bomba etkisi yarattığı Çukur’da Aliço, onu Hale’nin katiline götürecek ipuçlarını bulmaya çalıştı. Saadet, öldü sandığı Vartolu’yu karşısında bulunca gözyaşlarına boğuldu. İkilinin duygu yüklü sahnesi ekran başındakileri derinden etkiledi. Babasının intikamını almak isterken Vartolu’nun, Yamaç’ın kardeşi olduğunu öğrenen Celasun, Yamaç’tan hesap sordu. Selim’in yanına gelen ve kardeşi olduğunu itiraf eden Vartolu’nun hedefinde ise Baykal vardı.

Vartolu’nun ölmediğini öğrenince öfkeden deliye dönen Baykal, Emrah ve Nazım’a kardeş olduklarını söyleyerek ikiliye hayatlarının en büyük şokunu yaşattı. Çukur’daki kayıplarla derinden sarsılan, kendi başına kalarak yaşadıklarını sorgulamak isteyen Yamaç gitarını alarak sahneye çıktı. Bu sırada Yamaç’ın karşısına çıkan Vartolu, Baykal’ı bitirmek ve gidenlerin intikamını almak için Yamaç’a iş birliği teklif etti.

İdris, evine dönen Celasun’a babasının ölümünün kendi hatası olduğunu ve intikam almak istiyorsa kendisini öldürmesini söyledi. Nazım’ın yardımıyla güç birliği yapan Yamaç ve Vartolu, planlarını uygulamaya koydu. Vartolu, Baykal’ın maskeli adamları tarafından bir depoya getirildi. Fakat Baykal, korumaları sandığı adamların maskelerini çıkarmasıyla neye uğradığını şaşırdı. Karşısında Yamaç, Medet ve diğerlerini gören Baykal’ın ava giderken avlandığı final sahnesi izleyenleri ekran başına kilitledi.