Gülben Ergen'in Deniz Seki ziyareti

Gülben Ergen'in Deniz Seki ziyareti

Gülben Ergen Kadınlar Günü'nde Deniz Seki'yi ziyaret etti.

Şarkıcı Gülben Ergen, Bakırköy Kadın Cezaevi'nde hükümlü bulunan şarkıcı Deniz Seki'yi 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle ziyaret etti. İkili, diğer hükümlülerin katılımıyla cezaevinde düzenlenen özel bir organizasyonda, Kadınlar Günü'nü şarkı söyleyerek kutladılar.


Gülben Ergen, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında 'uyuşturucu madde bulundurma ve başkalarına temin etme' suçlarından hükümlü Deniz Seki'yi Bakırköy Kadın Cezaevi'nde ziyaret etti.13.00 sıralarında cezaevine gelen Ergen, basın mensuplarına ziyarete ilişkin bir açıklama yaptı.

 

Çok heyecanlı olduğunu belirten Gülben Ergen, "Deniz Seki'yi hep ziyaret ediyordum ancak hep camın arkasından görüyordum. Bu kez ilk defa içeri girip sarılabileceğim. Hep camın arkasından telefonla konuşuyorduk. Ama şimdi çok mutlu olacak" şeklinde konuştu.

 

SOHBET EDİP ŞARKI SÖYLEDİLER

 

Ziyareti yaklaşık 2 saat süren Ergen, çıkışta yine kendisini bekleyen basın mensuplarına kısa bir açıklama yaptı. Ünlü şarkıcı, "Hepinize çok selamları var. Görüşmemiz çok sıcak geçti. Ona da bir şarkı söylettik. Çok güzel bir gün oldu. Hayatımda hiç böyle bir şey yaşamadım. Çok kalabalıklardı. Hem sohbet ettik hem şarkı söyledik. Haziran bir an önce gelsin" ifadelerini kullandı.