Güldür Güldür’ün ünlü ismi 1 yılda 45 kilo verdi! İşte sırrı

Güldür Güldür’ün ünlü ismi 1 yılda 45 kilo verdi! İşte sırrı

Güldür Güldür Show’un ünlü oyuncusu 1 yılda nasıl 45 kilo verdiğini açıkladı.

Güldür Güldür'deki ünlü oyuncu Rüştü Onur Atilla, 1 yılda verdiği kilolarla dikkat çekerken, ünlü isim kısa sürede nasıl 45 kilo verdiğini anlattı.

Atilla, 1 yılda nasıl 45 kilo verdiğini açıkladı. Oyuncu Atilla’nın son halini görenler ise adeta tanıyamıyor.

Sosyal medya hesabından kilo vermenin sırrını anlatan Atilla şöyle dedi:

365 GÜN, 45 KİLO

"365 gün, 45 kilo. ‘Nasıl oldu?’ diye soranlar ve cevap vermediğim için kızanlar da oldu. Operasyon geçireli tam bir yıl oldu. Bunu derhal paylaşmayı doğru bulmadım. Kilo sorunu olanlar, zayıflamak isteyip de zayıflayamayanlar için bir umuda tutunmanın ne demek olduğunu iyi biliyorum. Fakat bu her ne kadar teknolojisi son noktada bir operasyon olsa da tanınmış birinden etkilenerek çabuk karar verilip girilecek bir operasyon olmamalı.

HAYATİ TEHLİKE

Kimsenin vebalini almak istemem. Hayati tehlikesi olduğunu biliyoruz… Yine çok temkinli olarak kendi yolculuğumda aldığım bu kararın beni şimdiye kadar mutlu ettiğini söyleyebilirim. Yapın ya da yapmayın demem, diyemem.

MİDE KÜÇÜLTME AMELİYATI

Sadece mide küçültme ameliyatı olup zayıflamanın mümkün olmadığını, hayat boyu beslenme alışkanlığı ile birlikte hayatımıza sporu da dahil etmek gerektiğini, kan değerlerinden tutun da birçok kontrolü sık yaptırmak gerektiğini söylemeliyim.

hjukjil.webp

RÜŞTÜ ONUR ATİLLA KİMDİR?

 

Onur Atilla, 18 Mayıs 1986 yılında İstanbul'da doğdu. Türk tiyatro, dizi ve sinema oyuncusu. Anadolu Üniversitesi ile birlikte PERA Güzel Sanatlar Akademisi Oyunculuk Bölümü mezunudur. Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesinde okuduğu yıllarda tiyatro ile tanıştı. 2001 yılından beri çeşitli tiyatrolarda görev aldı. Birçok dizi ve sinema yapımında rol aldı. Çeşitli sahnelerde eğitmenlik yapmaktadır. Show TV'de yayınlanmakta olan Güldür Güldür Show adlı eğlence programında rol almaktadır. 17 Eylül 2014 yılından beri Sinem Atilla ile evli olan oyuncunun Kemal ve Uygar isminde iki oğlu vardır.