Gülümse Kaderine dizisinin yıldızı Erkan Meriç'ten mesaj var

Gülümse Kaderine dizisinin yıldızı Erkan Meriç'ten mesaj var

Gülümser Kaderine dizisinin yıldız oyuncusu Erkan Meriç, sosyal medya hesabından "yeni bölümde olacaklara tepkim" diyerek çektirdiği fotoğraf paylaştı.

FOX TV'nin beğeniyle izlenen dizisi Gülümse Kaderine'nin başarılı oyuncusu Erkan Meriç, sosyal medya hesabı Twitter üzerinden paylaşım yaptı. 

Mine Tugay, Burak Sergen, Bahar Şahin ve Sude Zülal Güler gibi birçok ünlü isimle birlikte Gülümse Kaderine dizisinde rol alan Erkan Meriç "yeni bölümde olacaklara tepkim" diyerek yeni bölüm için büyük bir gizem yarattı ve kendisinin yer aldığı fotoğrafı paylaştı.

 

ERKAN MERİÇ KİMDİR?

Erkan Meriç, 26 Temmuz 1986 tarihinde Adana'da doğru. İlk ve ortaokul eğitimini Mersin'de tamamladı. Mersin Üniversitesi Elektronik Otomasyon bölümünü 2008 yılında bitiren Erkan Meriç, mezun olduktan sonra modellikle ilgilenmeye başladı.

1 yıl modellik yapan başarılı oyuncu,i lk deneyimlerinden sonra profesyonel anlamda modelliğe adım atarak, Best Model of Turkey yarışmasında 2008 yılında Best Photo Model seçildi. Aynı yarışmaya 2009 yılında yeniden katılan Erkan Meriç, Türkiye birincisi seçildi ve Türkiye'yi temsil etmeye hak kazandı. 

HANGİ YAPIMLARDA ROL ALDI?

26 yaşındaki Adanalı oyuncu ve model Erkan Meriç, oyunculuk hayatına ilk olarak Kurtlar Vadisi Pusu ile başladı. Meriç daha sonra, Fatmagül'ün Suçu Ne?, Acayip Hikayeler, Beyaz Karanfil, Bedel, Adını Sen Koy, Savaşçı isimli dizilerde de oynadı.

ERKAN MERİÇ EVLİ Mİ?

Erkan Meriç'in evli olup olmadığı da merak konusu. Adını Sen Koy isimli yapımda beraber rol aldığı Hazal Subaşı ile olan birliktelikleri ile bilinen Erkan Meriç, yaklaşık 1 yıl süren ilişkinin ardından Subaşı ile ayrılmıştı. Erkan Meriç şu an evli değil.